compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Frida Kahlo

EOS

Pitch van Frida Kahlo

Frida Kahlo filmstill

Frida Kahlo filmstill

Delen op facebook
Frida Kahlo
Nederlandse première: 10-9-2020
2020, 90 min,

Aan de hand van geluidsfragmenten van de kunstenares Frida Kahlo en interviews met wereldberoemde Kahlo-curatoren wordt haar leven en werken gereconstrueerd, de buitengewone symboliek en thema’s in haar schilderijen komen aan bod.

Frida Kahlo trailer en bijzonderheden

De Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo (1907-1954) is veelbesproken vanwege haar actieve deelname in de communistische partij en haar seksuele voorkeur voor zowel mannen als vrouwen, haar levenslust en legendarische stijl welke resulteerden in maar liefst 143 schilderijen — waarvan maar liefst 55 zelfportretten.

Trailer van Frida KahloBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Frida Kahlohttps://i1.ytimg.com/vi/R3R-tUoiaHQ/hqdefault.jpg2020-07-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Frida Kahlo is vaker onderwerp geweest van films, waaronder het Salma-Hayek-vehikel Frida (2002).
Regisseur Ali Ray maakte eerder de schilderserie Great Artists with Tim Marlow, waar aandacht werd gegeven aan Vermeer, Velázquez, Rembrandt, enz.

Frida Kahlo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Frida Kahlo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Frida Kahlo zien? Koop of huur de film hier:Aan de hand van geluidsfragmenten van de kunstenares Frida Kahlo en interviews met wereldberoemde Kahlo-curatoren wordt haar leven en werken gereconstrueerd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Nieuws over Frida Kahlo