compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Fuse

***1/20
Waardering: 3.5/5

Gori Vatra

Pitch

Er heerst chaos in het dorpje Tesanj dat wacht op de komst van president Clinton. Om een goede beurt te maken moet een grote schoonmaak en een serieuze opsmukoperatie uitgevoerd worden. Tesanj moet worden vrijgemaakt van smokkel, corruptie en prostitutie. Daarvoor is wél samenwerking tussen Bosniërs en Serviërs nodig...
Delen op facebook
Fuse
Bosnië en Herzegovina, Frankrijk, Oostenrijk, Turkije, 2003, 105 min,

bijzonderheden

Het hilarische, zwartkomische portret van het naoorlogse Bosnië won een Zilveren Luipaard op het festival in Locarno (2003).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pjer Zalica (Sarajevo, 1964) doorliep de kunstacademie in Sarajevo, afdeling regie, waar hij ook lesgaf. Aan de 'Groznjan' International Film School volgde hij de richting scenarioschrijven en productie. Zijn documentaires over de oorlog in Bosnië werden veelvuldig bekroond.

Fuse - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fuse in de bioscoop

Wil je Fuse zien? Koop of huur de film hier:



Hilarische en aangrijpende speelfilm over een bezoek van Clinton aan een vredig Bosnisch dorpje. Alle corruptie en criminaliteit moeten worden weggepoetst.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ciné-Sud Promotion, Istanbul Film, Novotny & Novotny Filmproduktion GmbH, Radio-televizije Federacije BiH, Refresh Production, RTV Bosnia-Herzegovina

Cast & Regisseur