compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Gagarine

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

Gagarine is een intrigerend drama met een magisch realistisch randje. Gebaseerd op, en gefilmd in samenwerking met, de bewoners van het inmiddels gesloopte Cité Gagarine in Parijs, vertelt de film het verhaal van een gemeenschap die haar thuis verliest, maar verbonden blijft in solidariteit...
Delen op facebook
Gagarine
Nederlandse première: 4-11-2021
Frankrijk, 2020, 95 min,

Bekijk bij:

meJane

Gagarine trailer

Trailer van GagarineBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gagarinehttps://i1.ytimg.com/vi/xwwpe1FnRhI/hqdefault.jpg2020-10-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Gagarine - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gagarine in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gagarine zien? Koop of huur de film hier:


meJane


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gagarine is een intrigerend drama met een magisch realistisch randje. Gebaseerd op, en gefilmd in samenwerking met, de bewoners van het inmiddels gesloopte Cité Gagarine in Parijs, vertelt de film het verhaal van een gemeenschap die haar thuis verliest, maar verbonden blijft in solidariteit. Youri, 16 jaar, is opgegroeid in Cité Gagarine, de enorme rode bakstenen woonwijk van Ivry-sur-Seine, aan de buitenste rand van Parijs. Hij droomt ervan om ruimtevaarder te worden. Wanneer hij hoort dat Gagarine met de sloop wordt bedreigd, besluit Youri in verzet te komen. Met de hulp van Diana (Lyna Khoudri, The French Dispatch, Houssam (Jamil McCraven, Nocturama) en de andere inwoners probeert hij de sloop tegen te houden en daarmee zijn ‘ruimteschip’ te redden.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (su, Ciné+ (participation), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Haut et Court, Indéfilms 8 (in association with), La Région Île-de-France (support), SOF, Totem Films (participation)