compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Galapagos: Hope For The Future

Galapagos: Hope For The Future

Voor alle leeftijden

Pitch van Galapagos: Hope For The Future

Delen op facebook
Galapagos: Hope For The Future
Nederlandse première: 31-10-2019
2019, 85 min,
Een prachtig portret over de unieke eilandgroep en haar natuur midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos Pinguïns.

Galapagos: Hope For The Future trailer

Trailer van Galapagos: Hope For The FutureBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Galapagos: Hope For The Futurehttps://i1.ytimg.com/vi/jtxnQL_vvXU/hqdefault.jpg2019-09-16

Aanloop

Galapagos: Hope For The Future is de eerste film voor Evert van den Bos die hij regisseert.

Galapagos: Hope For The Future - Bioscopen, Tijden & Tickets

Galapagos: Hope For The Future in de bioscoopSynopsis distributeur

Galapagos: Hope For The Future neemt u mee op een inspirerende reis naar een duurzame toekomst.

Galapagos: Hope For The Future is een prachtig portret over de unieke eilandengroep en haar natuur midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld. De Galapagos, wereldwijd beroemd door Charles Darwin, die zijn baanbrekende theorieën baseerde op de uitzonderlijke natuur van de Galapagos, wordt net als de rest van de wereld bedreigd door de verandering van het klimaat en invloeden van de mens. De film belicht een nieuwe kant van de Galapagos, één waar mens en dier dicht bij elkaar staan. Het vertelt het hoopvolle verhaal van gepassioneerde onderzoekers die zich inzetten om dit bijzondere, maar kwetsbare ecosysteem toekomstbestendig te maken. Galapagos: Hope For The Future neemt u mee op een inspirerende reis naar een duurzame toekomst.

Nieuws over Galapagos: Hope For The Future