compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Garfield: A Tail of Two Kitties

Garfield: A Tail of Two Kitties

**1/200
Waardering: 2.8/5

Pitch van Garfield: A Tail of Two Kitties

Delen op facebook
Garfield: A Tail of Two Kitties
Nederlandse première: 10-8-2006
Verenigde Staten, 2006, 78 min,
Jon Arbuckle reist naar Engeland en brengt zijn kat Garfield mee. Door een misverstand komt Garfield op de troon van een kasteel terecht. Zijn heerschappij wordt echter al snel bedreigd door de kwade Dargis, die zijn eigen plannen heeft met het kasteel.

bijzonderheden

Hoewel de titel een woordspeling is van Charles Dicken's 'A Tale of Two Cities', is het verhaal hier niet op gebaseerd. Het heeft meer weg van Mark Twain's 'The Prince and the Pauper'.

Aanloop

Tim Hill regisseerde eerder Muppets from Space en "Max Keeble's Big Movie". Hij schreef teksten voor The SpongeBob SquarePants Movie en voor de tekenfilmseries 'SpongeBob SquarePants' en 'Rocko's Modern Life'.

Garfield: A Tail of Two Kitties - Bioscopen, Tijden & Tickets

Garfield: A Tail of Two Kitties in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Garfield: A Tail of Two Kitties zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jon Arbuckle reist naar Engeland en brengt zijn kat Garfield mee. Door een misverstand komt Garfield op de troon van een kasteel terecht. Zijn heerschappij wordt echter al snel bedreigd door de kwade Dargis, die zijn eigen plannen heeft met het kasteel.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur