compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Gaza mon amour

Pitch

In Gaza mon amour Issa, een zestig jarige visser, is heimelijk verliefd op Siham. Op een nacht doet hij tijdens het vissen een opmerkelijke vangst: een standbeeld van Apollo.
Delen op facebook
Gaza mon amour
Duitsland, Frankrijk, Portugal, Qatar, 2020, 87 min,

Gaza mon amour trailer en bijzonderheden

Officiële inzending van Palestina voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 93e Academy Awards in 2021.

Het verhaal is gedeeltelijk geïnspireerd op de vondst uit 2013 van een jonge visser: een 2000 jaar oud standbeeld van de oude Griekse god Apollo uit de wateren nabij de Egyptische grens.

Trailer van Gaza mon amourBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gaza mon amourhttps://i1.ytimg.com/vi/8LGXkGXdvR8/hqdefault.jpg2021-11-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Gaza mon amour - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gaza mon amour in de bioscoop

Wil je Gaza mon amour zien? Koop of huur de film hier:



Issa, een zestig jarige visser, is heimelijk verliefd op Siham. Op een nacht doet hij tijdens het vissen een opmerkelijke vangst: een standbeeld van Apollo.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Altaris Partners (support), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, CNC, Das Kleine Fernsehspiel (ZDF) (co-production), Doha Film Institute (support), Eurimages (support), Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein (support), Filmförderungsanstalt (FFA) (support), Instituto do Cinema e do Audiovisual (ICA) (suppor, Jordan Pioneers (co-production), Les Films du Tambour, Made in Palestine Project (co-production), Rádio e Televisão de Portugal (RTP) (support), Riva Filmproduktion, Ukbar Filmes

Cast & Regisseur