compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Genova

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Genova

Delen op facebook
Genova
Nederlandse première: 9-7-2009
Verenigd Koninkrijk, 2008, 94 min,

Als de moeder van een gezin sterft, verhuist de vader met zijn twee dochters naar Genua om hun leven weer op poten te zetten. De stad verandert het leven van alledrie als de jongste dochter de geest van haar moeder begint te zien en de oudste haar seksualiteit ontdekt.

Genova trailer en bijzonderheden

Regisseur Michael Winterbottom won voor deze film de Silver Seashell op het San Sebastián International Film Festival 2008 en de juryprijs op het Talinn Black Nights Film festival 2008.

Trailer van GenovaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Genovahttps://i1.ytimg.com/vi/giQBAphohO4/hqdefault.jpg2009-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Recensies van Genova

Genova - Bioscopen, Tijden & Tickets

Genova in de bioscoop

Wil je Genova zien? Koop of huur de film hier:



Als de moeder van een gezin sterft, verhuist de vader met zijn twee dochters naar Genua om hun leven weer op poten te zetten. De stad verandert het leven van alledrie als de jongste dochter de geest van haar moeder begint te zien en de oudste haar seksualiteit ontdekt. Van de regisseur van A Mighty Heart en The Road to Guantanamo.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Distribution, Aramid Entertainment Fund, David Distribucion, Diaphana Films, Film4, Ledafilms, Metrodome Distribution, Monopole-Pathé, Moviola Film och Television AB, Revolution Films