compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Ghostbusters: Frozen Empire

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ghostbusters: Frozen Empire

Ernie Hudson (Winston Zeddemore) en Bill Murray (Peter Venkman)

Ernie Hudson (Winston Zeddemore) en Bill Murray (Peter Venkman)

Delen op facebook
Ghostbusters: Frozen Empire
Nederlandse première: 4-4-2024
Verenigde Staten, 2024, 115 min,

In Ghostbusters: Frozen Empire ontketent de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht. De nieuwe en oude Ghostbusters — de originele Ghostbusters, hebben een uiterst geheim onderzoekslaboratorium ontwikkeld om nog beter spoken te kunnen vangen — bundelen hun krachten om hun huis te beschermen en de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Bekijk bij:

Ghostbusters: Frozen Empire trailer en bijzonderheden

Werd 40 jaar na de originele film uitgebracht (en 35 jaar na het eerste vervolg). Als bonus komt het op tijd voor het 100-jarig jubileum van Columbia Pictures en het 10-jarig jubileum van het overlijden van Harold Ramis.

De film is opgedragen aan wijlen Ivan Reitman, de oorspronkelijke regisseur van de eerste twee films die op 12 februari 2022 overleed.

Trailer van Ghostbusters: Frozen EmpireBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ghostbusters: Frozen Empirehttps://i1.ytimg.com/vi/epFblFtgsH4/hqdefault.jpg2024-02-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film wordt voorafgegaan door Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989).

Regisseur Gil Kenan was de scenarioschrijver voor Ghostbusters: Afterlife (2021); en regisseerde eerder Poltergeist (2015) en City of Ember (2008).

Ghostbusters: Frozen Empire - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ghostbusters: Frozen Empire in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Productiemaatschappij: Bro, Columbia Pictures, Ghostcorps, Right of Way Films, Sony Pictures Entertainment (SPE), The Montecito Picture Company

Cast & Regisseur