compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Girls Night Out

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Girls Night Out

Delen op facebook
Girls Night Out
Nederlandse première: 27-7-2017
Verenigde Staten, 2017, 101 min,

Vijf vriendinnen gaan eindelijk weer eens samen stappen als ze een vrijgezellenfeest voor één van hen organiseren. Als ze per ongeluk een stripper doden proberen ze met grote moeite hun sporen te wissen.

Bekijk bij:

Girls Night Out trailer en bijzonderheden

Het plot van deze film vertoond grote gelijkenissen met Very Bad Things uit 1998. In die film ging het echter om mannelijke vrienden en een vrouwelijke stripper.

Trailer van Girls Night OutBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Girls Night Outhttps://i1.ytimg.com/vi/l85pio-FxOY/hqdefault.jpg2017-04-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film wordt geleid door actrices Scarlett Johansson, Ilana Glazer, Jillian Bell, Kate McKinnon en Zoe Kravitz.

Girls Night Out - Bioscopen, Tijden & Tickets

Girls Night Out in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami.

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, Paulilu Productions, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Nieuws over Girls Night Out