compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > Good Rockin' Tonight

Good Rockin' Tonight

***1/20
Waardering: 3.8/5

The Legacy of Sun Records

Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis

Pitch van Good Rockin' Tonight
De oprichter Sam Philips vertelt in hoe hij meer dan vijftig jaar geleden in zijn studio in Memphis de basis legde van de rock 'n roll, de nieuwe muziek die destijds een gretig publiek vond in de naoorlogse generatie jongeren.
Delen op facebook
Good Rockin' Tonight
Nederlandse première: 12-6-2003
Verenigde Staten, 2001, 113 min,
bijzonderheden over Good Rockin' Tonight
De film heeft de sfeer van een muzikale reünie. Muzikanten van toen en nu praten over de wortels van de rock 'roll, de magie van het werkelijke talent en de zakelijke kant van de platenwereld. De ietwat excentrieke Philips wist met Sun Records een aantal uitzonderlijke muzikale talenten aan zich te binden, onder wie Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Johnny Cash.
Aanloop van Good Rockin' Tonight
Bruce Sinofsky regisseerde eerder ook Brother's Keeper (1992), "Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills" (1996) en "Where It's At: The Rolling Stone State of the Union" (1998).
Recensies van Good Rockin' Tonight
BioscoopAgenda van Good Rockin' Tonight

Good Rockin' Tonight in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Good Rockin' Tonight zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 23 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire over platenmaatschappij Sun Records, die in de jaren '50 sterren als Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Johnny Cash onder contract had.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen