compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU

Grace Jones: Bloodlight and Bami

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Grace Jones: Bloodlight and Bami

Delen op facebook
Grace Jones: Bloodlight and Bami
Nederlandse première: 9-8-2018
Ierland, Verenigd Koninkrijk, 2017, 115 min,

De camera volgt de diva van fotoshoot (Parijs) naar concert(Dublin), maar geeft ook een glimp van de ster tijdens interviews met familieleden (Jamaica) en collega's, zoals haar ex-man en vormgever Jean-Paul Goude.

Bekijk bij:

Cinemember

Grace Jones: Bloodlight and Bami trailer en bijzonderheden

Grace Jones was 'larger then life', in alles was zij de eerste en haar invloed is nog steeds aanwijsbaar en voelbaar bij sterren als Lady Gaga en zelfs Kim Kardashian. Zo introduceerde zij de androgyne look die geassocieerd wordt met tal van sterren uit de jaren '80, zij was één van de mensen die de dansplek Studio '54 beroemd maakte, zij overbrugde het gat tussen disco en new-wave, enz. Samen met toenmalige vriend Jean-Paul Goude ontwikkelde zij een visuele stijl die het best te omschrijven is als iconisch.

Trailer van Grace Jones: Bloodlight and BamiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Grace Jones: Bloodlight and Bamihttps://i1.ytimg.com/vi/YZT7Sp5AXIs/hqdefault.jpg2018-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jones speelde in tal van films maar wordt vooral herinnerd door haar rollen in Conan the Destroyer (1984), A View to a Kill (1985) en Boomerang (1992)

Grace Jones: Bloodlight and Bami - Bioscopen, Tijden & Tickets

Grace Jones: Bloodlight and Bami in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Grace Jones: Bloodlight and Bami zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Docu over de enigmatische pop-diva, fotomodel en actrice. Door gesprekken met haar, vrienden, collega's en familieleden wordt een glimp gegeven over de creatieve duizenpoot.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Documentaire over het artistieke en privé leven van zangeres Grace Jones met spectaculaire live-optredens.

Wild, uitdagend en androgyn. Model, pop-icoon en actrice - Grace Jones is het allemaal! Maar ze is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde haar een aantal jaren waarin Grace zich openstelde. We zien haar op Jamaica waar we kennismaken met haar familie en haar jeugd. In Parijs tijdens een fotoshoot en in Dublin tijdens een spectaculair concert waar ze al haar iconische hits en meer recente stukken vertolkt. "Weelderige en zintuiglijke traktatie" ~ Hollywood Reporter ; "Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones" ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt" ~ Sunday Times. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen.

Productiemaatschappij: Amoeba Film, BBC, BFI, Blinder Films, Bord Scannan na hEireann / Irish Film Board (finan, Roads Entertainment (financier), Sligoville, ZDF