compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Films > Grace Jones: Bloodlight and Bami

Grace Jones: Bloodlight and Bami

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

documentaire, filmhuis

Pitch van Grace Jones: Bloodlight and Bami
Grace Jones: Bloodlight and Bami: Grace Jones
Grace Jones: Bloodlight and Bami: Grace Jones
Delen op facebook
Grace Jones: Bloodlight and Bami
Nederlandse première: 9-8-2018
Groot-Brittannië, Ierland, 2017, 115 min,
De camera volgt de diva van fotoshoot (Parijs) naar concert(Dublin), maar geeft ook een glimp van de ster tijdens interviews met familieleden (Jamaica) en collega's, zoals haar ex-man en vormgever Jean-Paul Goude.
trailer en bijzonderheden over Grace Jones: Bloodlight and Bami
Grace Jones was 'larger then life', in alles was zij de eerste en haar invloed is nog steeds aanwijsbaar en voelbaar bij sterren als Lady Gaga en zelfs Kim Kardashian. Zo introduceerde zij de androgyne look die geassocieerd wordt met tal van sterren uit de jaren '80, zij was één van de mensen die de dansplek Studio '54 beroemd maakte, zij overbrugde het gat tussen disco en new-wave, enz. Samen met toenmalige vriend Jean-Paul Goude ontwikkelde zij een visuele stijl die het best te omschrijven is als iconisch.
Aanloop van Grace Jones: Bloodlight and Bami
Jones speelde in tal van films maar wordt vooral herinnerd door haar rollen in Conan the Destroyer (1984), A View to a Kill (1985) en Boomerang (1992)
BioscoopAgenda van Grace Jones: Bloodlight and Bami

Grace Jones: Bloodlight and Bami in de bioscoop

Wil je Grace Jones: Bloodlight and Bami zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Docu over de enigmatische pop-diva, fotomodel en actrice. Door gesprekken met haar, vrienden, collega's en familieleden wordt een glimp gegeven over de creatieve duizenpoot.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Documentaire over het artistieke en privé leven van zangeres Grace Jones met spectaculaire live-optredens.

Wild, uitdagend en androgyn. Model, pop-icoon en actrice - Grace Jones is het allemaal! Maar ze is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde haar een aantal jaren waarin Grace zich openstelde. We zien haar op Jamaica waar we kennismaken met haar familie en haar jeugd. In Parijs tijdens een fotoshoot en in Dublin tijdens een spectaculair concert waar ze al haar iconische hits en meer recente stukken vertolkt. "Weelderige en zintuiglijke traktatie" ~ Hollywood Reporter ; "Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones" ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt" ~ Sunday Times. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen.