compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D

Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)

Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)

Delen op facebook
Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D
Nederlandse première: 27-4-2017
Verenigde Staten, 2017, 136 min,

De vrienden uit Guardians of the Galaxy gaan op zoek naar de waarheid achter de achtergrond van Peter Quill/Star-Lord: dit alles onder begeleiding van de muziek van de Awesome Mixtape 2. Het team moet er voor vechten om één geheel te blijven.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D trailer en bijzonderheden

Het eerste deel van Guardians of the Galaxy was een groot succes. De film kent veel meer humor dan de meeste superheldenfilms van dit moment.

Trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 2 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Guardians of the Galaxy Vol. 2 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/mFjtu-4kNew/hqdefault.jpg2017-04-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het volledige team van de eerste film keert terug: zowel de regisseur als de cast bestaande uit Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Bautista.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Guardians of the Galaxy Vol. 2 3D zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De vrienden uit Guardians of the Galaxy gaan op zoek naar de waarheid achter de achtergrond van Peter Quill/Star-Lord: dit alles onder begeleiding van de muziek van de Awesome Mixtape 2. Met de gehele cast uit deel 1.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet het team vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Productiemaatschappij: 5th Kind, Animal Logic, Canada Film Capital, Forum Hungary, Framestore, Marvel Studios, Walt Disney Studios Japan, Walt Disney Studios Motion Pictures, Weta Digital

Cast & Regisseur

Nieuws over Guardians of the Galaxy Vol. 2..