Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Happy End

Happy End

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

drama

Pitch van Happy End
Happy End filmstill
Happy End filmstill
Happy End
Nederlandse première: 16-11-2017
Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, 2017, 107 min,
Anne Laurent Trintignant staat aan het hoofd van een bouwbedrijf, het bedrijf dat ze van haar vader heeft overgenomen. De familie Trintignant woont in Calais, waar de immigrantencrisis zich op de achtergrond voltrekt. De spanningen binnen het gezin zetten alles op scherp.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Happy End
Deze film draaide in 2017 in de Gouden Palm competitie van het filmfestival van Cannes.
Aanloop van Happy End
Dit is de nieuwste film van Michael Haneke: hij staat bekend om zijn indringende films. Eerder maakte hij Amour en Caché.
BioscoopAgenda van Happy End

Happy End in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Genoeg van reclame? Klik hier!
Synopsis distributeur
Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.