compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Happy End

Happy End

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

drama

Pitch van Happy End
Happy End filmstill
Happy End filmstill
Delen op facebook
Happy End
Nederlandse première: 16-11-2017
Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, 2017, 107 min,
Anne Laurent Trintignant staat aan het hoofd van een bouwbedrijf, het bedrijf dat ze van haar vader heeft overgenomen. De familie Trintignant woont in Calais, waar de immigrantencrisis zich op de achtergrond voltrekt. De spanningen binnen het gezin zetten alles op scherp.
trailer en bijzonderheden over Happy End
Deze film draaide in 2017 in de Gouden Palm competitie van het filmfestival van Cannes.
Aanloop van Happy End
Dit is de nieuwste film van Michael Haneke: hij staat bekend om zijn indringende films. Eerder maakte hij Amour en Caché.
BioscoopAgenda van Happy End

Happy End in de bioscoop

Wil je Happy End zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 6 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Anne Laurent Trintignant staat aan het hoofd van een bouwbedrijf, het bedrijf dat ze van haar vader heeft overgenomen. De familie Trintignant woont in Calais, waar de immigrantencrisis zich op de achtergrond voltrekt. Van Michael Haneke.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour). Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.