compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Haunt

Haunt

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, thriller

Pitch van Haunt
Shazi Raja (Angela), Will Brittain (Nathan) en Lauryn Alisa McClain (Bailey)
Shazi Raja (Angela), Will Brittain (Nathan) en Lauryn Alisa McClain (Bailey)
Delen op facebook
Haunt
Nederlandse première: 17-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 92 min,
Op Halloween bezoeken een groep tieners een 'extreem' spookhuis van een gemaskerde man. Ze zien allerlei 'gruwelijkheden' waar het lijkt dat gemaskerde acteurs mensen vermoorden. Deze nachtmerries lijken steeds meer niet van echt te onderscheiden. Komen zij zelf levend uit dit huis?
trailer en bijzonderheden over Haunt
De opnames van de film moesten gestaakt worden omdat een man was neergestoken en de schietpartij die er op volgde te dicht bij de Cal Poly Pomona Campus was.
De scenario-schrijvers werkten tegelijkertijd aan de scripts van Haunt (2019) en A Quiet Place (2018), terwijl zij veronderstelden dat geen van beide films ooit zou komen.
Aanloop van Haunt
Regisseurs en scenarioschrijvers Scott Beck en Bryan Woods werken heel vaak samen onder meer aan de succesvolle film A Quiet Place (2018), de teleurstellende "Nightlight" (2015) en aan de western "The Bride Wore Blood" (2006).
BioscoopAgenda van Haunt

Haunt in de bioscoop

Synopsis distributeur
Sommige nachtmerries zijn écht. Dat ondervinden zes vrienden wanneer zij tijdens Halloween een 'extreem' haunted house bezoeken. In het horrorhuis worden meerdere personen op gruwelijke wijze vermoord door gemaskerde acteurs, maar hoort dit bij de show? Langzaam realiseert de vriendengroep zich dat ze hier misschien nooit meer levend uit zullen komen…