compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Haunt

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Haunt

Shazi Raja (Angela), Will Brittain (Nathan) en Lauryn Alisa McClain (Bailey)

Shazi Raja (Angela), Will Brittain (Nathan) en Lauryn Alisa McClain (Bailey)

Delen op facebook
Haunt
Nederlandse première: 17-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 92 min,

Op Halloween bezoeken een groep tieners een 'extreem' spookhuis van een gemaskerde man. Ze zien allerlei 'gruwelijkheden' waar het lijkt dat gemaskerde acteurs mensen vermoorden. Deze nachtmerries lijken steeds meer niet van echt te onderscheiden. Komen zij zelf levend uit dit huis?

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Haunt trailer en bijzonderheden

De opnames van de film moesten gestaakt worden omdat een man was neergestoken en de schietpartij die er op volgde te dicht bij de Cal Poly Pomona Campus was.
De scenario-schrijvers werkten tegelijkertijd aan de scripts van Haunt (2019) en A Quiet Place (2018), terwijl zij veronderstelden dat geen van beide films ooit zou komen.

Trailer van HauntBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Haunthttps://i1.ytimg.com/vi/1-b15EPImmQ/hqdefault.jpg2019-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs en scenarioschrijvers Scott Beck en Bryan Woods werken heel vaak samen onder meer aan de succesvolle film A Quiet Place (2018), de teleurstellende "Nightlight" (2015) en aan de western "The Bride Wore Blood" (2006).

Haunt - Bioscopen, Tijden & Tickets

Haunt in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Haunt zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Op Halloween bezoeken een groep tieners een 'extreem' spookhuis van een gemaskerde man. Ze zien allerlei 'gruwelijkheden' waar het lijkt dat gemaskerde acteurs mensen vermoorden. Of is het een nachtmerrie?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sommige nachtmerries zijn écht. Dat ondervinden zes vrienden wanneer zij tijdens Halloween een 'extreem' haunted house bezoeken. In het horrorhuis worden meerdere personen op gruwelijke wijze vermoord door gemaskerde acteurs, maar hoort dit bij de show? Langzaam realiseert de vriendengroep zich dat ze hier misschien nooit meer levend uit zullen komen…

Productiemaatschappij: Broken Road Productions, Nickel City Pictures, Sierra / Affinity

Cast & Regisseur

Rajiim A. Gross

Bouncer (uncredited)
William Arnold

Harper's Dad
Scott Beck

Regisseur
Bryan Woods

Regisseur
Haunt poster