compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hell Fest

Hell Fest

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror

Pitch van Hell Fest
Hell Fest filmstill
Hell Fest filmstill
Delen op facebook
Hell Fest
Nederlandse première: 18-10-2018
Verenigde Staten, 2018, 89 min,
Een favoriet uitje een themapark bezoeken met Halloween, wordt snel een nachtmerrie wanneer blijkt dat het park jachtgebied is voor een gemaskerde seriemoordenaar. Hulp blijft uit want iedereen denkt dat de gruweldaden onderdeel zijn van de show.
trailer en bijzonderheden over Hell Fest
De Amerikaanse themapark gigant Six Flags heeft voor haar filialen in LA, St. Louis en Chicago een op de film gebaseerde griezelhuis gemaakt die tijdens Halloween te bezoeken zal zijn.
Aanloop van Hell Fest
Het masker van de moordenaar is ontworpen door Alterian, Inc. van Tony Gardner, die eerder ook de maskers voor Happy Death Day en Scream ontwierp.
BioscoopAgenda van Hell Fest

Hell Fest in de bioscoop

Wil je Hell Fest zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een favoriet uitje — een themapark bezoeken met Halloween — wordt snel een nachtmerrie wanneer blijkt dat het park jachtgebied is voor een seriemoordenaar.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een gruwelijke Halloween ride voor thrillseekers en adrenaline junkies!

Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt. Op gruwelijke wijze vermoord hij de ene na de andere bezoeker terwijl iedereen nietsvermoedend denkt dat het bij show hoort…