compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
Film van de week!
MENU

Hell Fest

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Hell Fest

Hell Fest filmstill

Hell Fest filmstill

Delen op facebook
Hell Fest
Nederlandse première: 18-10-2018
Verenigde Staten, 2018, 89 min,

Een favoriet uitje een themapark bezoeken met Halloween, wordt snel een nachtmerrie wanneer blijkt dat het park jachtgebied is voor een gemaskerde seriemoordenaar. Hulp blijft uit want iedereen denkt dat de gruweldaden onderdeel zijn van de show.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Hell Fest trailer en bijzonderheden

De Amerikaanse themapark gigant Six Flags heeft voor haar filialen in LA, St. Louis en Chicago een op de film gebaseerde griezelhuis gemaakt die tijdens Halloween te bezoeken zal zijn.

Trailer van Hell FestBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hell Festhttps://i1.ytimg.com/vi/rYzF0RQyrAg/hqdefault.jpg2018-08-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het masker van de moordenaar is ontworpen door Alterian, Inc. van Tony Gardner, die eerder ook de maskers voor Happy Death Day en "Scream" ontwierp.

Hell Fest - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hell Fest in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hell Fest zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Een favoriet uitje — een themapark bezoeken met Halloween — wordt snel een nachtmerrie wanneer blijkt dat het park jachtgebied is voor een seriemoordenaar.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een gruwelijke Halloween ride voor thrillseekers en adrenaline junkies!

Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt. Op gruwelijke wijze vermoord hij de ene na de andere bezoeker terwijl iedereen nietsvermoedend denkt dat het bij show hoort…

Productiemaatschappij: Valhalla Motion Pictures

Cast & Regisseur

Benjamin Weaver

Hellfest Halloween Park Goer