compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Herbstsonate

Herbstsonate

***1/20
Waardering: 3.8/5

Höstsonaten / Autumn Sonata

drama, filmhuis

Pitch van Herbstsonate
Herbstsonate: Ingrid Bergman (Charlotte Andergast) en Liv Ullmann (Eva)
Herbstsonate: Ingrid Bergman (Charlotte Andergast) en Liv Ullmann (Eva)
Delen op facebook
Herbstsonate
Nederlandse première: 19-8-2010
Frankrijk, West-Duitsland, Zweden, 1978, 99 min,
Na haar kinderen jarenlang aan hun lot overgelaten te hebben besluit de beroemde pianiste Charlotte haar dochter Eva weer eens op te zoeken. Tot haar verbazing treft ze er ook haar andere dochter Helena aan, die - aangezien ze geestelijk gehandicapt is - door Eva verzorgd wordt. Charlotte en Eva kunnen het absoluut niet met elkaar vinden, waardoor de gemoederen hoog oplopen.
trailer en bijzonderheden over Herbstsonate
Altijd al had Ingrid Bergman willen spelen in een film van naamgenoot Ingmar Bergman. In 1978 was het zover; Bergman plaatste haar tegenover zijn favoriete actrice Liv Ullmann in dit familiedrama. Bergman: ''Van alle menselijke verhoudingen die ik ken, is die tussen moeder en dochter ongetwijfeld de meest geheimzinnige, de meest complexe en gevoelsgeladene.''
Aanloop van Herbstsonate
Ingmar Bergman regisseerde o.a. ook Fängelse (1949), Sommaren med Monika (1953), The Seventh Seal (1957), Nära Livet (1958), De Maagdenbron (1960), "The Magic Flute" (1975), The Serpent's Egg (1977), Herbstsonate (1978) en After the Rehearsal (1984).
BioscoopAgenda van Herbstsonate

Herbstsonate in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Herbstsonate zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Na haar kinderen jarenlang aan hun lot overgelaten te hebben besluit de beroemde pianiste Charlotte haar dochter Eva weer eens op te zoeken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen