compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Het Feest van Tante Rita

Voor alle leeftijden

Pitch

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar.
Delen op facebook
Het Feest van Tante Rita
Nederlandse première: 21-12-2022
80 min,

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Het Feest van Tante Rita trailer

Trailer van Het Feest van Tante RitaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Het Feest van Tante Ritahttps://i1.ytimg.com/vi/0bfKXf7vSEw/hqdefault.jpg2022-11-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het Feest van Tante Rita - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het Feest van Tante Rita in de bioscoop

Wil je Het Feest van Tante Rita zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar. Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Chanelle (Edsilia Rombley) een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?