compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU

Honey Boy

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Honey Boy

Shia LaBeouf (James Lort)

Shia LaBeouf (James Lort)

Delen op facebook
Honey Boy
Nederlandse première: 16-4-2020
Verenigde Staten, 2019, 94 min,

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har'el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

Honey Boy trailer

Trailer van Honey BoyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Honey Boyhttps://i1.ytimg.com/vi/4R7L90X2uvA/hqdefault.jpg2019-12-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Honey Boy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Honey Boy in de bioscoop

Synopsis distributeur

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har'el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn veelbewogen ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader. Shia LaBeouf laat op semi-autobiografische wijze zien hoe hij als tiener beroemd werd om vervolgens als volwassene in een afkickkliniek te belanden. Noah Jupe en Lucas Hedges spelen Otis Lort tijdens verschillende stadia van een hectische acteercarrière. Shia LaBeouf gaat de uitdagende en therapeutische rol aan om een versie van zijn eigen vader te spelen, een voormalig rodeoclown en crimineel. Artiest en muzikant FKA twigs maakt haar filmdebuut als de buurvrouw en geestverwant van de jonge Otis in het motel waar ze wonen. Het debuut van Har’el is een unieke samenwerking tussen filmmaker en onderwerp dat onderzoekt hoe kunst een therapeutische werking kan hebben en verbeelding hoop kan geven.

Productiemaatschappij: Automatik, Delirio Films, Kindred Spirit, Stay Gold Features

Cast & Regisseur

Shia LaBeouf

James Lort
Lucas Hedges

Otis Lort
Noah Jupe

Young Otis
FKA Twigs

Shy Girl
Alma Har'el

Regisseur