compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Honey Boy

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Honey Boy

Shia LaBeouf (James Lort)

Shia LaBeouf (James Lort)

Delen op facebook
Honey Boy
Nederlandse première: 4-6-2020
Verenigde Staten, 2019, 94 min,

Een piepjonge acteur worstelt met zijn vader een voormalige rodeo-clown en crimineel. Eerst als kind, later als jong volwassene probeert hij zijn filmambities te verzoenen met de herinneringen aan zijn vader en zijn eigen drugsverslaving te overwinnen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Honey Boy trailer en bijzonderheden

Aan de hand van een scenario van steracteur Shia LeBeouf, gebaseerd op de ervaringen in zijn tienerjaren.
De film won meerdere prestigieuze filmprijzen tijdens het Sundance Film Festival 2019 en het London Film Festival 2019, alsook Hollywood Film Awards 2019.

Trailer van Honey BoyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Honey Boyhttps://i1.ytimg.com/vi/4R7L90X2uvA/hqdefault.jpg2019-12-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdenuut van regisseur Alma Har'el, zij maakte eerder de documentaire Bombay Beach (2011) en videoclips onder meer "Sigur Rós - Fjögur píanó", waarin ook Shia LeBeouf speelde.
Shia LeBeouf is bekend van onder meer "Nymphomaniac: Vol. I" (2013), Wall Street: Money Never Sleeps (2010), "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008) en Transformers (2007).
Speelfilmdebuut van kunstenaar en muzikant FKA Twigs.

Honey Boy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Honey Boy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Honey Boy zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

De woelige kindertijd en vroege volwassen jaren van een jonge acteur terwijl hij worstelt om zich te verzoenen met zijn vader en diens geestelijke gezondheid.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har'el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har'el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn veelbewogen ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader. Shia LaBeouf laat op semi-autobiografische wijze zien hoe hij als tiener beroemd werd om vervolgens als volwassene in een afkickkliniek te belanden. Noah Jupe en Lucas Hedges spelen Otis Lort tijdens verschillende stadia van een hectische acteercarrière. Shia LaBeouf gaat de uitdagende en therapeutische rol aan om een versie van zijn eigen vader te spelen, een voormalig rodeoclown en crimineel. Artiest en muzikant FKA twigs maakt haar filmdebuut als de buurvrouw en geestverwant van de jonge Otis in het motel waar ze wonen. Het debuut van Har’el is een unieke samenwerking tussen filmmaker en onderwerp dat onderzoekt hoe kunst een therapeutische werking kan hebben en verbeelding hoop kan geven.

Productiemaatschappij: Automatik, Delirio Films, Kindred Spirit, Stay Gold Features

Cast & Regisseur

Shia LaBeouf

James Lort
Lucas Hedges

Otis Lort
Noah Jupe

Young Otis
FKA Twigs

Shy Girl
Alma Har'el

Regisseur