compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf: films, nieuws

 
Biografie van Shia LaBeouf
Shia LaBeouf werd geboren in Los Angeles. Nadat hij enkele stand-up optredens deed, werd hij gevraagd om met audities mee te doen. Na enkele kleine TV-films en TV-series werd hij in 2002 bekend als Louis Stevens in de serie Even Stevens.

In 2003 kreeg Labeouf zijn eerste grote filmrol in de avonturenfilm Holes. Vanaf dat moment kreeg de nog jonge acteur rollen aangeboden in diverse grote producties als Constantine (2005), Bobby (2006), Disturbia (2007) en Transformers (2007).

In zijn jonge filmcarrière speelde hij naast gerenomeerde acteurs als Keanu Reeves, Will Smith en Anthony Hopkins.
Trivia over Shia LaBeouf
Maakt in zijn vrije tijd korte films.
Shia LaBeouf In het nieuws
Sasha Lane als Star

American Honey recensie

'Een film die je moet ervaren'

8-3-2017 American Honey is een film die al vele harten in de wereld heeft veroverd. Na een release op het filmfestival van Rotterdam is de film nu ook landelijk te zien.

Kijk naar Shia LaBeouf, kijkend naar zijn films

11-11-2015 Momenteel is Shia LaBeouf bezig om al zijn eigen films achter elkaar te kijken. Hij wordt zelf gefilmd dus als je daar behoefte aan hebt kan je hier zien hoe Shia naar zichzelf kijkt.

Shia LaBeouf raakt gewond op set

25-6-2015 Shia LaBeouf is gewond geraakt tijdens de opnames van de film American Honey. Hij zou verwond zijn aan zijn hand en hoofd. LaBeouf wordt over een dag weer verwacht op de set.

Shia LeBeouf in Nymphomaniac (c) Wild Bunch

Opmerkelijk gedrag Shia LaBeouf in Berlijn

10-2-2014 De film Nymphomaniac van Lars Von Trier wordt vertoond op het filmfestival van Berlijn. Hoofdrolspeler Shia LaBeouf is daar ook aanwezig en vertoont op z'n zachtst gezegd opmerkelijk gedrag.

Speelweek 21: deze week in première

22-5-2013 Vorst in aantocht? Jazeker: het is 22 mei en het is nog steeds niet lekker warm: een mooi moment om in de bioscoop te zitten. Deze week komen er maar liefst acht nieuwe films uit: de film van de week is Fast & Furious 6.

<  1234  >
Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag
Shia LaBeouf Feiten
Shia LaBeouf in Disturbia© (c) 2007 DreamWorks SKG
acteur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 11-6-1986
Shia LaBeouf deed enkele stand-up optredens waardoor hij in de film en TV-wereld terecht kwam. Na zijn doorbraak in de TV-serie Even Stevens speelde hij onder meer in Constantine (2005), Disturbia (2007) en Transformers (2007).
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
94 films in Den Haag deze week
94 films in Den Haag deze week94 films zijn te zien in Den Haag deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl