compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

avontuur

Pitch van The Peanut Butter Falcon
Zack Gottsagen (Zak), Dakota Johnson (Eleanor) en Shia LaBeouf (Tyler)
Zack Gottsagen (Zak), Dakota Johnson (Eleanor) en Shia LaBeouf (Tyler)
Delen op facebook
The Peanut Butter Falcon
Nederlandse première: 19-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 93 min,
De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen...
trailer
BioscoopAgenda van The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon in de bioscoop

Synopsis distributeur
De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.
The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.