compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

The Peanut Butter Falcon

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Peanut Butter Falcon

Zack Gottsagen (Zak), Dakota Johnson (Eleanor) en Shia LaBeouf (Tyler)

Zack Gottsagen (Zak), Dakota Johnson (Eleanor) en Shia LaBeouf (Tyler)

Delen op facebook
The Peanut Butter Falcon
Nederlandse première: 19-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 93 min,

Zak (22), een jonge man met het syndroom van Down, wegloopt van het verpleeghuis waar hij leeft om zijn droom na te streven om een professionele worstelaar te worden door naar de worstelschool The Salt Water Redneck te gaan. Door omstandigheden buiten hun macht wordt Tyler (32), een kleine boer op de vlucht, de onwaarschijnlijke coach en bondgenoot van Zak.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Peanut Butter Falcon trailer en bijzonderheden

De film heeft Audience Award tijdens Crested Butte Film Festival (2019) gewonnen en de film heeft Truly Moving Picture Award tijdens Heartland Film (2019) gewonnen. In de scène waar Zak, Tyler en Eleanor van het booreiland in het touw springen, waren de respectieve acteurs degenen die aan het touw zwaaiden; er werden geen stuntdubbels gebruikt. De film won de Publieksprijs voor Narrative Spotlight op SXSW Film Fest 2019.

Trailer van The Peanut Butter FalconBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Peanut Butter Falconhttps://i1.ytimg.com/vi/TkaMQ2WscJ4/hqdefault.jpg2019-09-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseurs van de film zijn Tyler Nilson en Michael Schwartz. Tyler Nilson en Michael Schwartz kan je ook kennen van 'The Moped Diaries' (2014). De hoofdpersoon van de film is Shia LaBeouf je kan hem kennen van Honey Boy (2019) en van Transformers (2007).

Recensies van The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Peanut Butter Falcon in de bioscoop

Wil je The Peanut Butter Falcon zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Peanut Butter Falcon is een avonturenverhaal dat zich afspeelt in de wereld van een moderne Mark Twain die begint wanneer Zak (22), een jonge man met het syndroom van Down, wegloopt van het verpleeghuis waar hij leeft om zijn droom na te streven om een professionele worstelaar te worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.
The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

Productiemaatschappij: 1993, Armory Films, Lucky Treehouse, Nut Bucket Films, Tvacom Film and Tv

Nieuws over The Peanut Butter Falcon