compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox: films, nieuws

 

Biografie van Megan Fox

Megan Fox begon al op haar vijfde met dansen en acteren. Op haar tiende verjaardag verhuisde haar familie naar Florida, waar ze haar school afmaakte en haar theatertrainingen voortzette.

Op haar dertiende begon ze serieus met acteren en modellenwerk, na het winnen van verschillende prijzen op de American Modeling and Talent Concention.

Haar acteerdebuut op het witte doek kwam in 2001, toen ze een bijrol speelde in "Holiday in the Sun" met Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen. In 2004 speelde ze naast Lindsay Lohan in Confessions of a Teenage Drama Queen.

Fox vergaarde meer en meer bekendheid op modellengebied. Ze was nummer 86 in de lijst met meest sexy vrouwen van 2006 en verscheen in verschillende mannenbladen.

In 2007 werd ze bij het grote publiek bekend dankzij haar hoofdrol in Transformers, waarin ze naast Shia LaBeouf speelt.

Megan Fox In het nieuws

Megan Fox in Zeroville

Array

27-10-2014 Megan Fox zal de vrouwelijke hoofdrol op zich nemen voor de film Zeroville. De film die zich afspeelt in jaren zestig van Hollywood, zal geregisseerd worden door James Franco. Die tevens de hoofdrol vertolkt. De opnamen zullen in LA plaatsvinden.

Speelweek 34: nieuw in de bioscoop

Array

20-8-2014 Films, films, films! Sinds jaar en dag zet BiosAgenda de nieuwste films voor je op een rij. Deze week komen er zeven nieuwe films uit. De film van de week is Magic in the Moonlight, de nieuwe film van Woody Allen.

'Megan Fox keert terug in Transformers'

Array

10-6-2013 Megan Fox keert wellicht terug in Transformers. In het derde deel van de serie werd ze vervangen door Rosie Huntington-Whiteley. Nu zijn er geruchten dat ze in nieuwste film wel weer te zien zou zijn.

Nicola Peltz in Transformers 4

Array

27-3-2013 De vrouwelijke hoofdrol van Transformers 4 is bekend. De rol gaat naar Nicola Peltz. Eerder zagen we Megan Fox en Rosie Huntington-Whiteley in de Transformers films.

Megan Fox in The Dictator

Array

22-6-2011 Megan Fox heeft een rol bemachtigd in de nieuwe film van Sacha Baron Cohen: The Dictator. Haar rol in de film is nog onduidelijk. Overigens is het al even geleden dat we haar op het witte doek zagen. De laatste keer was in Jonah Hex. Deze film is niet in Nederland uitgebracht.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Megan Fox Feiten

Megan Fox in Expend4bles
acteur
Geboren 16-5-1986
Werd bekend dankzij een combinatie van modellenwerk en acteren. Brak in 2007 door in de film Transformers.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

166 films in Amsterdam deze week

166 films in Amsterdam deze week166 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl