compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Horizon Line

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Horizon Line

Delen op facebook
Horizon Line
Nederlandse première: 29-10-2020
Zweden, 2020, 92 min,

In Horizon Line moeten Sara en Jackson — een gewezen stel — in actie komen wanneer de piloot van het kleine vliegtuig waarmee ze naar een bruiloft op een tropisch eiland een hartaanval krijgt en overlijdt. Het wordt allemaal nog penibeler als een storm hun weg lijkt te doorkruizen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Horizon Line trailer en bijzonderheden

Deze Zweedse productie werd opgenomen in 2019 in Mauritius, Dublin en bij Pinewood Studios in Groot-Brittannië. Omdat Zweden een ander regime had voor COVID-19 kon het productiehuis SF Studios blijven werken aan de post-productie van deze film en ongeveer 10 andere films.

Trailer van Horizon LineBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Horizon Linehttps://i1.ytimg.com/vi/5IUePSs6vBw/hqdefault.jpg2020-10-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mikael Marcimain is vooral bekend van zijn werk aan tv-series, hij maakte eerder naam met de film Call Girl (2012).
Allison Williams speelde eerder in Brad's Status (2017) en Get Out (2017).

Horizon Line - Bioscopen, Tijden & Tickets

Horizon Line in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Horizon Line zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een gewezen stel (Allison Williams en Alexander Dreymon) moeten in actie komen wanneer de piloot van het kleine vliegtuig waarmee ze aan het vliegen zijn overlijdt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Horizon Line is een spannende survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom).

Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit. Horizon Line is een spannende survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom).

Productiemaatschappij: Ombra Films (in association with), SF, STX Films, Subotica Entertainment, Tre Vänner Produktion AB, Trevanna Post (post-production)