compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hostiles

Hostiles

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

avontuur, drama, western

Pitch van Hostiles
Hostiles: Wes Studi (Chief Yellow Hawk) en Christian Bale (Capt. Joseph J. Blocker)
Hostiles: Wes Studi (Chief Yellow Hawk) en Christian Bale (Capt. Joseph J. Blocker)
Delen op facebook
Hostiles
Nederlandse première: 29-3-2018
Verenigde Staten, 2017, 133 min,
Een legendarische legerofficier neemt de opdracht aan om een stervend Cheyenne-opperhoofd naar diens geboortegrond te vervoeren. Maar de route is vol gevaren.
trailer en bijzonderheden over Hostiles
De vrouw van de overleden schrijver Donald E. Stewart vond per toeval het scenario van deze film tijdens het verhuizen en besloot dat dit een film moest worden.
Aanloop van Hostiles
Christian Bale is onder andere bekend van Batman-film The Dark Knight Rises. Rosamund Pike is onder andere bekend als Bondgirl in Die Another Day en speelde ook in The World's End. "Wes Study" speelde onder andere in A Million Ways to Die in the West en Avatar.
Synopsis distributeur
In 1892 gaat de legendarische legerkapitein Joseph Blocker (Christian Bale) na veel verzet toch akkoord om een stervend Cheyenne opperhoofd (Wes Studi) en zijn familie terug te brengen naar hun geboortegrond. Tijdens de tocht van de geïsoleerde legerpost Fort Berringer in New Mexico naar de graslanden van Montana, kruisen de voormalige rivalen het pad van een jonge weduwe (Rosamund Pike), wier hele familie uitgemoord is door de Comanche stam. Samen moeten ze hun krachten bundelen om het ongenadige landschap, de vijandige stammen en de wraakzuchtige zonderlingen die op de loer liggen te overwinnen.