compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Hostiles

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Hostiles

Wes Studi (Chief Yellow Hawk) en Christian Bale (Capt. Joseph J. Blocker)

Wes Studi (Chief Yellow Hawk) en Christian Bale (Capt. Joseph J. Blocker)

Delen op facebook
Hostiles
Nederlandse première: 29-3-2018
Verenigde Staten, 2017, 133 min,

Een legendarische legerofficier neemt de opdracht aan om een stervend Cheyenne-opperhoofd naar diens geboortegrond te vervoeren. Maar de route is vol gevaren.

Bekijk bij:

NETFLIX

Hostiles trailer en bijzonderheden

De vrouw van de overleden schrijver Donald E. Stewart vond per toeval het scenario van deze film tijdens het verhuizen en besloot dat dit een film moest worden.

Trailer van HostilesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hostileshttps://i1.ytimg.com/vi/VVRplkk9wbo/hqdefault.jpg2018-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Christian Bale is onder andere bekend van Batman-film The Dark Knight Rises. Rosamund Pike is onder andere bekend als Bondgirl in Die Another Day en speelde ook in The World's End. "Wes Study" speelde onder andere in A Million Ways to Die in the West en Avatar.

Hostiles - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hostiles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hostiles zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een legendarische legerofficier (Christian Bale) krijgt de opdracht om een stervend opperhoofd van de Cheyenne-stam (Wes Studi) naar zijn geboortegrond te vervoeren. Ze moeten over levensgevaarlijk terrein.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In 1892 gaat de legendarische legerkapitein Joseph Blocker (Christian Bale) na veel verzet toch akkoord om een stervend Cheyenne opperhoofd (Wes Studi) en zijn familie terug te brengen naar hun geboortegrond. Tijdens de tocht van de geïsoleerde legerpost Fort Berringer in New Mexico naar de graslanden van Montana, kruisen de voormalige rivalen het pad van een jonge weduwe (Rosamund Pike), wier hele familie uitgemoord is door de Comanche stam. Samen moeten ze hun krachten bundelen om het ongenadige landschap, de vijandige stammen en de wraakzuchtige zonderlingen die op de loer liggen te overwinnen.

Productiemaatschappij: Grisbi Productions, Le, Waypoint Entertainment

Cast & Regisseur

Christian Bale

Capt. Joseph J. Blocker
Rosamund Pike

Rosalie Quaid
Wes Studi

Chief Yellow Hawk
Stephen Lang

Col. Abraham Biggs
Peter Mullan

Lt. Colonel Ross McCowan
Scott Cooper

Regisseur