Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 19-4 t/m 25-4
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Hostiles

Hostiles

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

avontuur, drama, western

Pitch van Hostiles
Hostiles: Wes Studi (Chief Yellow Hawk) en Christian Bale (Capt. Joseph J. Blocker)
Hostiles: Wes Studi (Chief Yellow Hawk) en Christian Bale (Capt. Joseph J. Blocker)
Hostiles
Nederlandse première: 29-3-2018
Verenigde Staten, 2017, 133 min,
Een legendarische legerofficier neemt de opdracht aan om een stervend Cheyenne-opperhoofd naar diens geboortegrond te vervoeren. Maar de route is vol gevaren.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Hostiles
De vrouw van de overleden schrijver Donald E. Stewart vond per toeval het scenario van deze film tijdens het verhuizen en besloot dat dit een film moest worden.
Aanloop van Hostiles
Christian Bale is onder andere bekend van Batman-film The Dark Knight Rises. Rosamund Pike is onder andere bekend als Bondgirl in Die Another Day en speelde ook in The World's End. "Wes Study" speelde onder andere in A Million Ways to Die in the West en Avatar.
BioscoopAgenda van Hostiles

Hostiles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In 1892 gaat de legendarische legerkapitein Joseph Blocker (Christian Bale) na veel verzet toch akkoord om een stervend Cheyenne opperhoofd (Wes Studi) en zijn familie terug te brengen naar hun geboortegrond. Tijdens de tocht van de geïsoleerde legerpost Fort Berringer in New Mexico naar de graslanden van Montana, kruisen de voormalige rivalen het pad van een jonge weduwe (Rosamund Pike), wier hele familie uitgemoord is door de Comanche stam. Samen moeten ze hun krachten bundelen om het ongenadige landschap, de vijandige stammen en de wraakzuchtige zonderlingen die op de loer liggen te overwinnen.