compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Hotel Artemis

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Hotel Artemis

Delen op facebook
Hotel Artemis
Nederlandse première: 28-6-2018
Verenigd Koninkrijk, 2018, 93 min,

In de nabije toekomst runt 'Nurse' een ziekenhuis voor criminelen waar drie simpele regels gelden: géén wapens, géén politie en géén moord. Maar als er een patiënt incheckt met een superwaardevolle pen op zak, komt er iemand langs die alle regels aan zijn laars lapt.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Hotel Artemis trailer en bijzonderheden

Artemis is de oud-Griekse godin van de jacht. Haar moeder Leto wordt ook wel 'de verborgene' genoemd, zoals Jody Foster in deze film de verborgen moeder van hotel Artemis is.

Trailer van Hotel ArtemisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hotel Artemishttps://i1.ytimg.com/vi/haPLmXY5XF8/hqdefault.jpg2018-05-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het speelfilmdebuut van regisseur Drew Pearce. Hij schreef eerder onder andere aan het scenario van "Iron Man Three". Actrice "Jody Foster" is onder meer bekend van The Silence of the Lambs (1991) en Contact (1997). Dit is haar eerste rol sinds Elysium (2013).

Hotel Artemis - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hotel Artemis in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hotel Artemis zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 'Nurse' (Jody Foster) runt een ziekenhuis waar criminelen anoniem en veilig kunnen opknappen. Totdat een patiënt incheckt met een van de meest gewilde kluizen ter wereld in zijn bezit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

No guns. No cops. No killing the other patients.

In Hotel Artemis, een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis, behandelt Jean (Jodie Foster) de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Binnen gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. In deze superspannende actiethriller verandert de veiligste plek voor criminelen in Los Angeles in de gevaarlijkste… Geschreven en geregisseerd door Drew Pearce, bekend van Iron Man 3, Mission: Impossible – Rogue Nation en Sherlock Holmes 3.

Productiemaatschappij: Marc Platt Productions, Point of No Return, The Ink Factory