compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hotel Artemis

Hotel Artemis

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

thriller

Pitch van Hotel Artemis
Hotel Artemis: Jeff Goldblum en Jodie Foster (The Nurse)
Hotel Artemis: Jeff Goldblum en Jodie Foster (The Nurse)
Delen op facebook
Hotel Artemis
Nederlandse première: 28-6-2018
Groot-Brittannië, 2018, 93 min,
In de nabije toekomst runt 'Nurse' een ziekenhuis voor criminelen waar drie simpele regels gelden: géén wapens, géén politie en géén moord. Maar als er een patiënt incheckt met een superwaardevolle pen op zak, komt er iemand langs die alle regels aan zijn laars lapt.
trailer en bijzonderheden over Hotel Artemis
Artemis is de oud-Griekse godin van de jacht. Haar moeder Leto wordt ook wel 'de verborgene' genoemd, zoals Jody Foster in deze film de verborgen moeder van hotel Artemis is.
Aanloop van Hotel Artemis
Dit is het speelfilmdebuut van regisseur Drew Pearce. Hij schreef eerder onder andere aan het scenario van "Iron Man Three". Actrice "Jody Foster" is onder meer bekend van The Silence of the Lambs (1991) en Contact (1997). Dit is haar eerste rol sinds Elysium (2013).
BioscoopAgenda van Hotel Artemis

Hotel Artemis in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hotel Artemis zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 'Nurse' (Jody Foster) runt een ziekenhuis waar criminelen anoniem en veilig kunnen opknappen. Totdat een patiënt incheckt met een van de meest gewilde kluizen ter wereld in zijn bezit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
No guns. No cops. No killing the other patients.

In Hotel Artemis, een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis, behandelt Jean (Jodie Foster) de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Binnen gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. In deze superspannende actiethriller verandert de veiligste plek voor criminelen in Los Angeles in de gevaarlijkste… Geschreven en geregisseerd door Drew Pearce, bekend van Iron Man 3, Mission: Impossible – Rogue Nation en Sherlock Holmes 3.