compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Human Flow

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Human Flow

Human Flow filmstill

Human Flow filmstill

Delen op facebook
Human Flow
Nederlandse première: 14-12-2017
Duitsland, 2017, 140 min,

In persoonlijke verhalen van vluchtelingen in 23 landen over de hele wereld wordt de vluchtelingencrisis, de grootste volksverhuizing sinds de Tweede Wereldoorlog, in beeld gebracht.

Bekijk bij:

Human Flow trailer en bijzonderheden

Ai Weiwei is in 2011 in China gevangen gezet wegens economische misdaden.

Trailer van Human FlowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Human Flowhttps://i1.ytimg.com/vi/C0yRBH5qxqE/hqdefault.jpg2017-11-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ai Weiwei is vooral bekend als een van de meest controversiële kunstenaars van China. Hij heeft vaak kritiek op de mensenrechtensituatie in zijn vaderland.

Human Flow - Bioscopen, Tijden & Tickets

Human Flow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Human Flow zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In 23 landen over de hele wereld volgt kunstenaar Ai Weiwei mensen die vanwege honger, oorlog of klimaatveranderingen hun huis en haard verlieten in de grootste volksverhuizing sinds de Tweede Wereldoorlog.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De documentaire laat zowel de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis als de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten zien.

Meer dan 65 miljoen mensen over de hele wereld worden door hongersnood, klimaatverandering en oorlog gedwongen huis en haard te verlaten in de grootste menselijke migratie sinds de Tweede Wereldoorlog. Human Flow geeft, onder leiding van internationaal gerenommeerde kunstenaar Ai Weiwei, een krachtig visueel beeld van deze enorme menselijke migratie. De documentaire laat zowel de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis als de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten zien. Gedurende een bewogen jaar worden vluchtelingen in 23 landen over de hele wereld gevolgd, waaronder Afghanistan, Bangladesh, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Irak, Israel, Italië, Kenia, Mexico en Turkije. Human Flow is getuige van hun wanhopige zoektocht naar veiligheid, onderdak en rechtvaardigheid: van vluchtelingenkampen en levensgevaarlijke oceaanovergangen tot gesloten grensovergangen; van ontwrichting en ontnuchtering naar moed, uithoudingsvermogen en aanpassingsvermogen; van het leven dat ze achterlieten naar een onbekende toekomst. Deze documentaire komt in een tijd waarin tolerantie, medeleven en vertrouwen meer dan ooit nodig zijn. Human Flow stelt een van de vragen die deze eeuw zullen definiëren: zal ??onze wereldwijde samenleving bestaan ??uit angst, isolatie en eigenbelang of kiezen we voor een weg van openheid, vrijheid en respect voor de mensheid?

Productiemaatschappij: 24 Media Production Company, AC Films, Ai Weiwei Studio, Ginger Ink and Halliday Finch, Green Channel, HighLight Films, Human Flow, Maysara Films, Optical Group Film & TV Productions, Participant Media

Cast & Regisseur