compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

I, Tonya

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van I, Tonya

Sebastian Stan (Jeff Gillooly), Margot Robbie (Tonya Harding) en Julianne Nicholson (Diane Rawlinson)

Sebastian Stan (Jeff Gillooly), Margot Robbie (Tonya Harding) en Julianne Nicholson (Diane Rawlinson)

Delen op facebook
I, Tonya
Nederlandse première: 22-2-2018
Verenigde Staten, 2017, 119 min,

De grofgebekte kunstschaatsster Tonya Harding past niet bepaald in de keurige kunstschaatswereld. In 1994 komt ze in opspraak omdat ze meedoet aan een complot om haar rivaal Nancy Kerrigan te verwonden.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

I, Tonya trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op waargebeurde feiten, maar er zitten veel 'mockumentary'-onderdelen in, zoals nepinterviews. Toch is de film te realistisch voor Tonya Harding-slachtoffer Nancy Kerrigan, die de film niet wil gaan zien, omdat ze het voorval niet nog een keer wil beleven.

Trailer van I, TonyaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film I, Tonyahttps://i1.ytimg.com/vi/hZ2ZNwUvmm0/hqdefault.jpg2018-01-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrolspeelster Margot Robbie heeft de film ook mede geproduceerd. Ze is onder andere bekend van The Wolf of Wall Street.

I, Tonya - Bioscopen, Tijden & Tickets

I, Tonya in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je I, Tonya zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Komedie gebaseerd op waargebeurde feiten over de succesvolle Amerikaanse kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie), die in 1994 in opspraak raakte omdat ze deelnam aan een complot om haar aartsrivaal Nancy Kerrigan te verwonden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje.

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren... . Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. Margot Robbie schittert als de verguisde Tonya Harding, en Allison Janney zet als moeder van Tonya een filmpersonage voor de eeuwigheid neer. Regisseur Craig Gillespie (Lars and the Real Girl) levert met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering af.

Productiemaatschappij: 30West, Ascot Elite Entertainment Group, California Filmes, Clubhouse Pictures (II), Fabula Films, Gakhal Entertainment, Lucky Red, LuckyChap Entertainment, M Pictures, Mars Distribution

Cast & Regisseur

Margot Robbie

Tonya Harding
Allison Janney

LaVona Golden
Sebastian Stan

Jeff Gillooly
Bobby Cannavale

Hard Copy Producer
Jason Davis

Al Harding