compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Films > If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatie

drama, misdaad, romantiek

Pitch van If Beale Street Could Talk
If Beale Street Could Talk: KiKi Layne (Tish Rivers) en Stephan James (Alonzo 'Fonny' Hunt)
If Beale Street Could Talk: KiKi Layne (Tish Rivers) en Stephan James (Alonzo 'Fonny' Hunt)
Delen op facebook
If Beale Street Could Talk
Nederlandse première: 14-2-2019
Verenigde Staten, 2018, 120 min,
If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint.
trailer
BioscoopAgenda van If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Een meeslepend, romantisch drama van de regisseur van Oscarwinnaar Moonlight; gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin.
If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint,