compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Il testimone invisibile

***1/20
Waardering: 3.3/5

The Invisible Witness

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Il testimone invisibile

Miriam Leone (Laura) en Riccardo Scamarcio (Adriano)

Miriam Leone (Laura) en Riccardo Scamarcio (Adriano)

Delen op facebook
Il testimone invisibile
Nederlandse première: 9-1-2020
2018, 102 min,

Adriano Doria is 'de ondernemer van het jaar in Milaan. Hij rijdt in een BMW, draagt een flamboyante Rolex, heeft een schattige vrouw en dochter en een prachtige minnares. Maar nu staat hij onder huisarrest, beschuldigd van moord.

Bekijk bij:

Cinemember

Il testimone invisibile trailer en bijzonderheden

De film heeft Maria and Tommaso Maglione Italian Filmmaker Award gewonnen tijdens Denver International Film Festival (2019). De film is ook nog genomineerd voor drie andere prijzen.

Trailer van Il testimone invisibileBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Il testimone invisibilehttps://i1.ytimg.com/vi/VPog9as5Nvo/hqdefault.jpg2019-08-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Stefano Mordini je kan hem kennen van 'Pericle il nero' (2016) en van Acciaio (2012). De hoofdpersoon van de film is Riccardo Scamarcio je kan hem kennen van Welcome Home (2018) en van Loro (2018).

Il testimone invisibile - Bioscopen, Tijden & Tickets

Il testimone invisibile in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Il testimone invisibile zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De succesvolle ondernemer Adriano Doria rijdt in een BMW, draagt een flamboyante Rolex, heeft een schattige vrouw en dochter en een prachtige minnares.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als een succesvolle zakenman moet bewijzen dat hij niets te maken heeft met de dood van zijn minnares, ontspint zich een vernuftig psychologisch steekspel.?

Adriano wordt wakker in een hotelkamer en ziet het levenloze lichaam van zijn minnares Laura liggen. De deur is van binnenuit afgesloten en Adriano claimt onschuld. Samen met een ervaren advocate moet hij op zoek naar ontlastend bewijs. Zij dwingt hem tot volledige openheid waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.

Productiemaatschappij: Picomedia, Trentino Film Commission (support), Warner Bros.

Cast & Regisseur