compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

Im Labyrinth des Schweigens

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Im Labyrinth des Schweigens

Alexander Fehling (Johann Radmann)

Alexander Fehling (Johann Radmann)

Delen op facebook
Im Labyrinth des Schweigens
Nederlandse première: 30-4-2015
Duitsland, 2014, 122 min,

In het Frankfurt van 1958 worden alle herinneringen aan de nietsontziende oorlog weggedrukt. De economie is zich aan het herstellen en het normale leven begint weer normaal te voelen. Totdat een journalist een docent op het schoolplein herkent als een voormalig bewaker van concentratiekamp Auschwitz. Wanneer de journalist naar de politie gaat, blijkt pas hoe ver de ontkenning reikt. Zij weigeren de aangifte te registreren en de journalist begint een gevecht voor de waarheid. Hij wordt hierin bijgestaan door de enige persoon die heil ziet in de zaak: de jonge officier van justitie Johan Radmann.

Im Labyrinth des Schweigens trailer en bijzonderheden

Im Labyrinth des Schweigens is gebaseerd op het tot nu toe onbekende onderzoek naar de nazimisdaden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Trailer van Im Labyrinth des SchweigensBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Im Labyrinth des Schweigenshttps://i1.ytimg.com/vi/caDjASoKNJo/hqdefault.jpg2015-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Im Labyrinth des Schweigens is regisseur Giulio Ricciarelli's speelfilmdebuut. Hij maakte eerder een aantal korte films en speelde in bijna veertig films en televisieseries.

Im Labyrinth des Schweigens - Bioscopen, Tijden & Tickets

Im Labyrinth des Schweigens in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Im Labyrinth des Schweigens zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In het Frankfurt van 1958 vindt het tweede Auschwitz-proces plaats. Hierin strijdt de jonge officier van justitie Johan Radmann om veroordeling van de nazimisdaden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op het waargebeurde proces.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ARRI Sound, Bayerischer Banken-Fonds, Claussen Wöbke Putz Filmproduktion, DeA Planeta Home Entertainment, Madman Entertainment, Naked Eye Filmproduktion, Sony Pictures Classics, Sophie Dulac Distribution, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Alexander Fehling

Johann Radmann
Friederike Becht

Marlene Wondrak
André Szymanski

Thomas Gnielka
Timo Dierkes

Peter Mertens
Tim Williams (IV)

Major Parker

Nieuws over Im Labyrinth des Schweigens