compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

In the Heights

Pitch

De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, “Step Up 2: The Streets” & “Step Up 3D” nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... In the Heights.
Delen op facebook
In the Heights
Nederlandse première: 17-6-2021
Verenigde Staten, 2020,

In the Heights trailer

Trailer van In the HeightsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film In the Heightshttps://i1.ytimg.com/vi/DaVrGu8clUY/hqdefault.jpg2019-12-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In the Heights - Bioscopen, Tijden & Tickets

In the Heights in de bioscoop

Synopsis distributeur

De bedenker van de Broadway-musical "Hamilton" en de regisseur van "Crazy Rich Asians", “Step Up 2: The Streets” & “Step Up 3D” nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... "In the Heights".
Lights up on Washington Heights... De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi (Anthony Ramos) die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

Productiemaatschappij: Likely Story, Scott Sanders Productions, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Jimmy Smits

Kevin Rosario
Mateo Gómez

Alejandro
Olga Merediz

Abuela Claudia
Jon Chu

Regisseur
In the Heights poster

Nieuws over In the Heights