compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

In the Heights

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van In the Heights

In the Heights filmstill

In the Heights filmstill

Delen op facebook
In the Heights
Nederlandse première: 1-7-2021
Verenigde Staten, 2020, 143 min,

In the Heights draait het om de veelkleurige Dominicaanse bewoners van Washington Heights, op de noordpunt van Manhattan (New York). Daar woont ook Usnavi, de sympathieke bodega-eigenaar, die voor zijn oude Cubaanse buurvrouw zorgt, en droomt de loterij te winnen om naar zijn geboorteland Dominicaanse Republiek terug te keren. Wanneer eerstejaarsstudent Nina terugkeert met verrassend nieuws voor haar ouders wordt het een heel broeierige zomer met veel muziek en dans. Zeker wanneer Usnavi's medewerker Benny zeer warme gevoelens krijgt voor Nina.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

In the Heights trailer en bijzonderheden

De musical opende in 2008 op Broadway en werd genomineerd voor dertien Tony Awards en won er vier, waaronder die voor Beste Musical.
De opnames voor 'In the Heights' vielen samen met de opnames voor Steven Spielbergs remake van West Side Story, waarbij de twee vaak slechts een paar straten van elkaar verwijderd waren. Regisseur Jon M. Chu beweerde dat hun sets op een gegeven moment zo dichtbij waren dat de cateringtruck voor de film van Spielberg in hun opnamen zat. Bedenker van de musical Lin-Manuel Miranda — die de Spaanse vertaling had gedaan voor de heropvoering van West Side Story in 2009 — naar hun set om een ​​glimp op te vangen van de opnames voor het nummer 'Maria'.
Christopher Jackson, die de oorspronkelijke rol van Benny op Broadway speelde en in bijna elke musical van Lin-Manuel Miranda verscheen, speelt in de film de eigenaar van de Ijsco-wagen die concurreert met de Piragua-man (gespeeld door Miranda).
Een van de laatste films van Doreen Montalvo, die stierf voordat de film uitkwam. Haar laatste film is West Side Story (2021).

Trailer van In the HeightsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film In the Heightshttps://i1.ytimg.com/vi/2F8Nxh9bvr4/hqdefault.jpg2021-03-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jon Chu maakte eerder de succesvolle feelgood speelfilms Crazy Rich Asians (2018), Step Up 3D (2010) en Step Up 2 the Streets (2008).
Schrijver en bedenker van de musical Lin-Manuel Miranda speelt ook een kleine rol in de film, hij was eerder te zien in Mary Poppins Returns (2018), 200 Cartas (2013) en Sex and the City (2008).
Anthony Ramos was eerder te zien in Godzilla: King of the Monsters (2019) en A Star Is Born (2018).

In the Heights - Bioscopen, Tijden & Tickets

In the Heights in de bioscoop

Wil je In the Heights zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een filmversie van de Broadway-musical waarin Usnavi, een sympathieke bodega-eigenaar (Anthony Ramos) uit New York, elke dag elke cent spaart en droomt en zingt van een beter leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets & Step Up 3D nodigen je uit voor een unieke bioscoopervaring, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... In the Heights.

De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets & Step Up 3D nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden... In the Heights.Lights up on Washington Heights... De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi (Anthony Ramos) die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

Productiemaatschappij: Likely Story, Scott Sanders Productions, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Anthony Ramos

Usnavi de la Vega
Jimmy Smits

Kevin Rosario
Olga Merediz

Abuela Claudia
Jon Chu

Regisseur

Nieuws over In the Heights