compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Inexorable

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

In Inexorable verandert het leven van succes koppel Bellmer — een rijke uitgever en haar echtgenoot, een romanschrijver — door de komst van een mysterieuze jonge vrouw in hun landhuis.
Delen op facebook
Inexorable
Nederlandse première: 2-6-2022
België, Frankrijk, 2021, 99 min,

Bekijk bij:

Inexorable trailer

Trailer van InexorableBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Inexorablehttps://i1.ytimg.com/vi/PPI8iY-D3Lw/hqdefault.jpg2022-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Inexorable - Bioscopen, Tijden & Tickets

Inexorable in de bioscoop

Wil je Inexorable zien? Koop of huur de film hier:



Het leven van een rijke uitgever en haar echtgenoot, een romanschrijver, verandert door de komst van een mysterieuze jonge vrouw in hun landhuis.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een beklemmende thriller waarin de levens van een succesvol schrijver en zijn gezin voorgoed veranderen door de komst van een mysterieuze jonge vrouw in hun landhuis.

Succesvol schrijver Marcel (Benoît Poelvoorde) trekt samen met zijn vrouw Jeanne en hun dochter Lucie in het kolossale landhuis van zijn schoonfamilie. Marcel hoopt vurig dat zijn nieuwe optrekje hem zal verlossen van zijn “writer’s block” zodat hij eindelijk een waardig vervolg kan schrijven op zijn hitroman Inexorable. Al snel verschijnt er afleiding in de vorm van Gloria: een timide en ongemakkelijke jonge vrouw, zonder eigen huis of familie, die toevalligerwijs goed klikt met Lucie. Ze wordt met open armen ontvangen als oppas, en draait al gauw mee in het huishouden. Wanneer Gloria aan Marcel opbiecht
dat zijn boeken haar door heel wat donkere momenten heen hebben gesleept, kan Marcel zich nog moeilijk beheersen. Hij raakt volledig in de ban van de jonge vrouw, met een reeks onvermijdelijke gebeurtenissen als gevolg.
Inexorable is een prachtig gestileerde, en beklemmende thriller van de hand van de Belgische regisseur Fabrice du Welz (Calvaire) en ging in wereldpremière op het Toronto Film Festival.

Productiemaatschappij: Frakas Productions, The Jokers Films