compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Infiltrant

Infiltrant

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Infiltrant

Delen op facebook
Infiltrant
Nederlandse première: 23-10-2014
Nederland, 2014, 86 min,
Sam (Nasrdin Dchar) is een jonge politieagent die zich altijd een buitenbeentje heeft gevoeld door zijn afkomst. Zijn Marokkaanse vader was nooit fysiek aanwezig en zijn Nederlandse moeder constant voor hem. Als hij in een Marokkaanse drugsfamilie moet infiltreren, krijgt hij de warmte en acceptatie waar hij altijd al naar verlangde.

Infiltrant trailer en bijzonderheden

Deze film is het debuut van regisseur Shariff Korver .

Het scenario is samen geschreven door Shariff Korver en Rogier de Blok die eerder de scripts voor de films My Life on Planet B en R U There schreef.
Trailer van InfiltrantBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Infiltranthttps://i1.ytimg.com/vi/T1ZG5cusIOs/hqdefault.jpg2014-09-12

Aanloop

Gouden kalf winnaar Nasrdin Dchar bekend van Rabat, Wolf en Valentino speelt in deze subjectieve, psychologische thriller.

Infiltrant - Bioscopen, Tijden & Tickets

Infiltrant in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Infiltrant zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Infiltrant.


Sam een jonge politieagent voelt zich een buitenbeentje, dit mede door zijn opvoeding. Als hij moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, krijgt hij de warmte en acceptatie waar hij naar verlangde. Met Nasrdin Dchar.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Lemming Film, September Film

Nieuws over Infiltrant