compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Insyriated

Insyriated

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van Insyriated
Insyriated filmstill
Insyriated filmstill
Delen op facebook
Insyriated
Nederlandse première: 23-11-2017
België, 2017, 85 min,
Terwijl in Damascus de bommen afgaan en de sluipschutters op de daken staan probeert Oum haar gezin met drie kinderen te beschermen en te onderhouden. Zou haar man nog thuiskomen? Is hij het die aanklopt, of is het een bedreiging?
trailer en bijzonderheden over Insyriated
Deze film won de Panaroma Audience Award op het filmfestival van Berlijn.
Aanloop van Insyriated
Philippe Van Leeuw is vooral actief als regisseur. Dit is zijn tweede film als regisseur.
Recensies van Insyriated
BioscoopAgenda van Insyriated

Insyriated in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Insyriated zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Oum en haar gezin zitten opgesloten in een huis in Damascus, belaagd door bommen en sluipschutters. Zou haar man nog thuiskomen? Is hij het die aanklopt, of is het een bedreiging?Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten de bommen afgaan en sluipschutters op scherp staan.

Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten de bommen afgaan en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Is het haar man die aanklopt of kan het een buitenstaander, bedreiging of aanval zijn? De familie leeft in constante spanning, angst en gevaar. Insyriated van regisseur Phillipe van Leeuw toont een schouwspel van mensen in een extreme situatie dat zorgt voor extreme emoties en gedrag. Elke beslissing kan van essentieel belang zijn. Het appartement dat voorheeen diende als een liefdevolle thuisbasis, is nu veranderd in een gevangenis.