compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Involuntary

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Involuntary

Involuntary

Involuntary

Delen op facebook
Involuntary
Nederlandse première: 26-2-2009
Zweden, 2008, 98 min,

Het is bijna zomer in Zweden. Leffe schept vaak op tegenover zijn vrienden, vooral wanneer hij aan het drinken is. Een lerares vindt dat haar collega's instructie nodig hebben. Twee tienermeisjes poseren graag voor sexy foto's, maar op een nacht in een park wordt één van hen compleet buiten westen aangetroffen door een vreemdeling.

Involuntary trailer en bijzonderheden

Winnaar van verscheidene prijzen, waaronder de publieksprijs en prijs voor beste script van het Stockholm Film Festival 2008. De film werd ook geselecteerd voor het festivalonderdeel Un Certain Regard op het filmfestival van Cannes 2008.

Trailer van InvoluntaryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Involuntaryhttps://i1.ytimg.com/vi/XIMwUBc3r1I/hqdefault.jpg2009-02-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ruben Östlund won met zijn film "The Guitar Mongoloid" (2004) de Fipresci-prijs van de internationale filmkritiek op het filmfestival van Moskou. Verder maakte hij o.m. de korte film "Autobiographical Scene Number: 6882".

Recensies van Involuntary

Involuntary - Bioscopen, Tijden & Tickets

Involuntary in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Involuntary zien? Koop of huur de film hier:



Het is bijna zomer in Zweden. Leffe schept vaak op tegenover zijn vrienden, vooral wanneer hij aan het drinken is. Een lerares vindt dat haar collega's instructie nodig hebben. Twee tienermeisjes poseren graag voor sexy foto's, maar op een nacht in een park wordt één van hen compleet buiten westen aangetroffen door een vreemdeling. Winnaar van verscheidene prijzen, waaronder de publieksprijs en prijs voor beste script van het Stockholm Film Festival 2008.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Coproduction Office, Filmmuseum Distributie, Plattform Produktion, Svensk Filmindustri (SF)