compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Films > Isle of Dogs

Isle of Dogs

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie, avontuur, drama, fantasy, filmhuis, komedie, science fiction

Pitch van Isle of Dogs
Isle of Dogs filmstill
Isle of Dogs filmstill
Delen op facebook
Isle of Dogs
Nederlandse première: 10-5-2018
Duitsland, Verenigde Staten, 2018, 102 min,
In een nabije toekomst worden alle honden in Japan verbannen uit de maatschappij. Een jongen gaat op zoek naar zijn verdwenen hond en komt terecht op een vuilniseiland vol verbannen honden.
trailer en bijzonderheden over Isle of Dogs
Dit is de langste stop-motion-film aller tijden. Op de tweede plaats, met twee minuten minder staat Coraline (2009) van Henry Selick.
Aanloop van Isle of Dogs
Bryan Cranston is onder meer bekend van de gelauwerde serie 'Breaking Bad' en Edward Norton speelde onder andere in Fight Club. Het scenario is van Wes Anderson en Roman Coppola, zoon van Francis Ford Coppola. Zij schreven eerder ook al samen voor de Anderson-films The Darjeeling Limited en Moonrise Kingdom.
BioscoopAgenda van Isle of Dogs

Isle of Dogs in de bioscoop

Synopsis distributeur
Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.