compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Isle of Dogs

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Isle of Dogs

Isle of Dogs filmstill

Isle of Dogs filmstill

Delen op facebook
Isle of Dogs
Nederlandse première: 10-5-2018
Duitsland, Verenigde Staten, 2018, 102 min,

In een nabije toekomst worden alle honden in Japan verbannen uit de maatschappij. Een jongen gaat op zoek naar zijn verdwenen hond en komt terecht op een vuilniseiland vol verbannen honden.

Bekijk bij:

Disney+

Isle of Dogs trailer en bijzonderheden

Dit is de langste stop-motion-film aller tijden. Op de tweede plaats, met twee minuten minder staat Coraline (2009) van Henry Selick.

Trailer van Isle of DogsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Isle of Dogshttps://i1.ytimg.com/vi/ezck4iA42VQ/hqdefault.jpg2018-03-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Bryan Cranston is onder meer bekend van de gelauwerde serie 'Breaking Bad' en Edward Norton speelde onder andere in Fight Club. Het scenario is van Wes Anderson en Roman Coppola, zoon van Francis Ford Coppola. Zij schreven eerder ook al samen voor de Anderson-films The Darjeeling Limited en Moonrise Kingdom.

Isle of Dogs - Bioscopen, Tijden & Tickets

Isle of Dogs in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Isle of Dogs zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Stop-motion-animatie van Wes Anderson, waarin een Japanse jongen op zoek gaat naar zijn verdwenen hond. Hij komt terecht op een vuilniseiland vol verbannen honden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Productiemaatschappij: American Empirical Pictures, Indian Paintbrush, Scott Rudin Productions, Studio Babelsberg (co-production)

Cast & Regisseur

Nieuws over Isle of Dogs