compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > It Comes at Night

It Comes at Night

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, mysterie

Pitch van It Comes at Night
It Comes at Night filmstill
It Comes at Night filmstill
Delen op facebook
It Comes at Night
Nederlandse première: 15-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 92 min,
Paul houdt zijn gezin schuil voor een bovennatuurlijke dreiging. Hun situatie verslechtert als er een tweede gezin op de stoep staat op zoek naar een schuilplaats. Het duurt niet lang voordat er een groot wantrouwen ontstaat tussen de twee gezinnen. Terwijl de paranoia toeneemt komt het monsterlijke in Paul naar boven.
trailer en bijzonderheden over It Comes at Night
Deze film ging in première op het Overlook Film Festival, een nieuw festival dat werd gehouden in het hotel waar The Shining is opgenomen.
Aanloop van It Comes at Night
Regisseur Trey Edward Shults maakte eerder de film Krisha waarmee hij een hoop prijzen won.
BioscoopAgenda van It Comes at Night

It Comes at Night in de bioscoop

Wil je It Comes at Night zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een gezin houdt zich schuil voor een bovennatuurlijke dreiging. Hun situatie verslechtert als er een tweede gezin op de stoep staat op zoek naar een schuilplaats. Van de maker van Krisha.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Na lovende kritieken op zijn debuutfilm Krisha, vervolgt de Award-winnende filmmaker Trey Edward Shults nu met de ijzingwekkende horrorfilm It Comes at Night.

Na lovende kritieken op zijn debuutfilm Krisha, vervolgt de Award-winnende filmmaker Trey Edward Shults nu met de ijzingwekkende horrorfilm It Comes at Night. In It Comes at Night verschuilen vader Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.