compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Jeanne du Barry

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Jeanne du Barry

Maïwenn (Jeanne du Barry) en Johnny Depp (Louis XV)

Maïwenn (Jeanne du Barry) en Johnny Depp (Louis XV)

Delen op facebook
Jeanne du Barry
Nederlandse première: 14-9-2023
Frankrijk, 2023, 117 min,

In Jeanne du Barry werkt de jonge Jeanne Vaubernier zich door handig inzetten van naar charmes zich naar een hogere status, het lukt haar zelfs om koning Lodewijk XV te ontmoeten en wordt zijn minnares, wat een schandaal is in Versailles.

Bekijk bij:

meJane

Jeanne du Barry trailer

Trailer van Jeanne du BarryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jeanne du Barryhttps://i1.ytimg.com/vi/u1cqDaCcgj8/hqdefault.jpg2023-04-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Jeanne du Barry - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jeanne du Barry in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Door haar schoonheid en charme lukt het een jonge vrouw aan de arbeidersklasse te ontsnappen en een belangrijke plek in het hof van Lodewijk XV te verwerven.

Als vrouw uit de arbeidersklasse snakt de jonge Jeanne Vaubernier naar een hogere status, een haast onmogelijke droom die toch uitkomt door haar charmes; stapje voor stapje lukt het haar de sociale ladder te bestijgen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Ze wordt zijn courtisane. Een schandaal in Versailles, want niemand wil een straatmeisje aan het hof. Openingsfilm van het Filmfestival van Cannes.

Productiemaatschappij: France Télévisions, IN.2 Film, Why Not Productions

Nieuws over Jeanne du Barry