compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Just Getting Started

**1/200
Waardering: 2.3/5
Geweld

Pitch van Just Getting Started

Delen op facebook
Just Getting Started
Verenigde Staten, 2017, 91 min,

Een ex-maffia-advocaat en een voormalige FBI-agent proberen elkaar de loef af te steken om te bepalen wie van hun tweeën de ongekroonde koning van hun luxe bejaardenresort is. Maar als de ex-advocaat zijn vroegere werkgever achter zich aan krijgt, slaan ze de handen ineen.

bijzonderheden

Dit is de eerste speelfilm van regisseur Ron Shelton in 15 jaar; in 2003 regisseerde hij Hollywood Homicide, ook al een actie-komedie.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de allereerste keer dan Morgan Freeman en Tommy Lee Jones samen de hoofdrol in een film spelen. Freeman speelde eerder in The Shawshank Redemption (1994) en Seven (1995). Jones is onder meer te zien in No Country for Old Men (2007).

Just Getting Started - Bioscopen, Tijden & Tickets

Just Getting Started in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Just Getting Started zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Komedie over een ex-FBI-agent en een voormalige maffia-advocaat die beiden haantje de voorste willen zijn in een luxe bejaardenresort. Maar dan krijgt de ex-advocaat de maffia achter zich aan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Bro, Endurance Media, Entertainment One, Film & TV House, Freestyle VFX, Gerber Pictures, Great FX, Reel Chefs Catering