compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

K3 Dans van de Farao

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van K3 Dans van de Farao

K3 Dans van de Farao filmstill

K3 Dans van de Farao filmstill

Delen op facebook
K3 Dans van de Farao
Nederlandse première: 5-6-2021
België, 2020, 90 min,

In K3 Dans van de Farao doen Hanne, Marthe en Klaasje een wens bij een kat in een Egyptisch museum, waar de kat is ooit vervloekt door Farao Tritanchamon. De vervloekte wensen keren zich tegen K3. Dit lijkt het einde van het succesvolle trio.

Bekijk bij:

meJanevideoland

K3 Dans van de Farao trailer

Trailer van K3 Dans van de FaraoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film K3 Dans van de Faraohttps://i1.ytimg.com/vi/fpiWh0hI-qs/hqdefault.jpg2020-10-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

K3 Dans van de Farao - Bioscopen, Tijden & Tickets

K3 Dans van de Farao in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je K3 Dans van de Farao zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Hanne, Marthe en Klaasje willen hun nieuwste album lanceren in een Egyptisch museum. Ze doen allemaal een wens bij een Egyptische wenskat,die vervloekt is door Farao Tritanchamon.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Productiemaatschappij: Studio 100

Nieuws over K3 Dans van de Farao