compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Kabhi Khushi Kabhie Gham

Kabhi Khushi Kabhie Gham

***1/20
Waardering: 3.5/5

bollywood

Pitch van Kabhi Khushi Kabhie Gham
Yash Raichand en zijn vrouw Nandini hebben twee zoons: Rahul en Rohan. Yash heeft zijn zoons alle waarden en normen van de familie geleerd. Nandini heeft echter andere dromen en aspiraties voor haar zoons. Ze wil dat haar zoons hun hart volgen in plaats van tradities. Rahul wordt echter verliefd op een meisje dat niet zijn vaders keuze is. Er ontstaat een breuk in het gezin...
Delen op facebook
Kabhi Khushi Kabhie Gham
India, 2001, 210 min,
bijzonderheden over Kabhi Khushi Kabhie Gham
Meeslepende film die niemand onberoerd laat, met drie generaties topsterren. Met die sterrencast en een recordbudget is dit familiedrama dé film van het jaar 2001 geworden, en één van de populairste 'Bollywood'-film van de laatste paar jaar. Werkelijk alles is uit de kast gehaald om de film er spectaculair uit te laten zien. Zo is de hele crew overgevlogen naar Groot-Brittannië en Egypte om de allermooiste opnames te maken.
Ondanks de persiflages die er in India rondom deze film gemaakt zijn, raakt hij bij velen een gevoelige snaar. Niet vanwege de vele tranen die erin vloeien, maar omdat het onderwerp een emotionele lading heeft: de relatie vader - zoon.
BioscoopAgenda van Kabhi Khushi Kabhie Gham

Kabhi Khushi Kabhie Gham in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kabhi Khushi Kabhie Gham zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rahul, de perfecte zoon, wordt verliefd op een meisje dat niet zijn vaders keuze is. Er ontstaat een breuk in het gezin.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen