compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Kabhi Khushi Kabhie Gham

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Yash Raichand en zijn vrouw Nandini hebben twee zoons: Rahul en Rohan. Yash heeft zijn zoons alle waarden en normen van de familie geleerd. Nandini heeft echter andere dromen en aspiraties voor haar zoons. Ze wil dat haar zoons hun hart volgen in plaats van tradities. Rahul wordt echter verliefd op een meisje dat niet zijn vaders keuze is. Er ontstaat een breuk in het gezin...
Delen op facebook
Kabhi Khushi Kabhie Gham
India, 2001, 210 min,

bijzonderheden

Meeslepende film die niemand onberoerd laat, met drie generaties topsterren. Met die sterrencast en een recordbudget is dit familiedrama dé film van het jaar 2001 geworden, en één van de populairste 'Bollywood'-film van de laatste paar jaar. Werkelijk alles is uit de kast gehaald om de film er spectaculair uit te laten zien. Zo is de hele crew overgevlogen naar Groot-Brittannië en Egypte om de allermooiste opnames te maken.
Ondanks de persiflages die er in India rondom deze film gemaakt zijn, raakt hij bij velen een gevoelige snaar. Niet vanwege de vele tranen die erin vloeien, maar omdat het onderwerp een emotionele lading heeft: de relatie vader - zoon.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Kabhi Khushi Kabhie Gham - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kabhi Khushi Kabhie Gham in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kabhi Khushi Kabhie Gham zien? Koop of huur de film hier:Rahul, de perfecte zoon, wordt verliefd op een meisje dat niet zijn vaders keuze is. Er ontstaat een breuk in het gezin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Shahrukh Khan

Rahul Raichand (as Shah Rukh Khan)
Amitabh Bachchan

Yashovardhan "Yash" Raichand
Kareena Kapoor

Pooja "Poo" Sharma Raichand
Rani Mukherjee

Naina (as Rani Mukherji)
Hrithik Roshan

Rohan Raichand
Karan Johar

Regisseur