compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 6-10 t/m 12-10
Film van de week!
MENU

Katwalk

Voor alle leeftijden

Pitch van Katwalk

Katwalk filmstill

Katwalk filmstill

Delen op facebook
Katwalk
Nederlandse première: 26-11-2020
Nederland, 2020, 85 min,

In Katwalk levert de kat Abatutu weer commentaar op de stad Amsterdam. Terwijl hij overal kan komen en op alles let, merkt hij dat de stadsbewoners en bezoekers alleen nog oog hebben voor hun schermpjes.

Katwalk trailer en bijzonderheden

Van de makers van de populaire documentaires De nieuwe wildernis (2013), Buddha's Lost Children (2006) en De Schooltuin (2020).

Trailer van KatwalkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Katwalkhttps://i1.ytimg.com/vi/FZPZsqqh-Qs/hqdefault.jpg2020-02-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De kat Abatutu was eerder te zien in De Wilde Stad (2018) en Poeslief (2020) van dezelfde makers en in de speelfilms Wiplala (2014) en Jackie en Oopjen (2020).

Katwalk - Bioscopen, Tijden & Tickets

Katwalk in de bioscoop

Wil je Katwalk zien? Koop of huur de film hier:Pilot voor een serie rond de commentaar leverende kat Abatutu die Amsterdam ongezien onveilig maakt, terwijl de stadsbewoners druk op hun schermpjes door de straten lopen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Abatutu (de kat) is een rasechte stadbewoner. Hij klimt elke dag, als zijn baasje naar het werk is, uit het keukenraam en begint zijn dagelijkse avontuur. Hij houdt van de stad, weet elk plek te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen. Hij ziet de dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven, simpelweg omdat ze te druk zijn met zichzelf of met de mobiele telefoon. Hij heeft het straatbeeld in de loop der jaren zien veranderen en verbaast zich er meer en meer over. Abatutu weet wat er leeft en op zijn wandelingen bekijkt hij de dingen vanuit zijn optiek. Hij heeft een uitgesproken mening die hij dan ook ongezouten, maar met humor ventileert. Hij heeft een grote bek maar een spreekwoordelijk klein hartje. In Nederland leven 2,6 miljoen katten. Mensen van jong tot oud hebben een emotionele relatie met hun huisdier. De kijker moet zich kunnen identificeren met de kat die op stap gaat. Door zijn ogen beleven we de film/verhalen.

Productiemaatschappij: Ems Films