compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wiplala

Wiplala

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

avontuur

Pitch van Wiplala
Wiplala: Sasha Mylanus (Johannes) en Geza Weisz (Wiplala)
Wiplala: Sasha Mylanus (Johannes) en Geza Weisz (Wiplala)
Delen op facebook
Wiplala
Nederlandse première: 19-11-2014
Nederland, 2014, 100 min,
Als Johannes op een nacht een geluid in de keuken hoort, besluit hij dit uit te zoeken. Daar stuit hij op het tien centimeter lange mannetje genaamd Wiplala. Deze komt uit een kleine mensenwereld waar ze allemaal kunnen tinkelen (toveren). Alleen is hij er niet zo goed in. Als hij ook per ongeluk Johannes en zijn hele familie klein tinkelt, levert dat een probleem op. Want hij weet niet hoe hij dit weer ongedaan kan krijgen. Daarom besluiten ze op avontuur te gaan in de grote mensenwereld. Maar dat blijkt nog een hele uitdaging.
trailer en bijzonderheden over Wiplala
Boekverfilming van het gelijknamige boek Wiplala van schrijfster Annie M.G. Schmidt.
Aanloop van Wiplala
Van kinderboekenschrijfster Annie M.G. Schmidt, waarvan ook de boeken Minoes, Abeltje en Pluk van de Petteflet verfilmd werden.
BioscoopAgenda van Wiplala

Wiplala in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wiplala zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als Johannes het 10cm kleine mannetje Wiplala ontmoet, zal dit zijn leven veranderen. Vooral als Wiplala zijn familie klein tinkelt en niet meer kan terug toveren. Ze besluiten op avontuur te gaan in de grote mensen wereld, maar dat beloofd een uitdaging te worden. Naar het boek van Annie M.G. Schmidt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen