compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Kedi

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Kedi

Kedi filmstill

Kedi filmstill

Delen op facebook
Kedi
Nederlandse première: 24-8-2017
Turkije, Verenigde Staten, 2016, 79 min,

In Istanboel wonen honderdduizenden katten: ze zijn van niemand en zijn onderdeel geworden van het leven in de stad. In deze documentaire zien we hoe de katten het leven in de stad en zijn inwoners beïnvloeden.

Bekijk bij:

Cinemember

Kedi trailer en bijzonderheden

De beelden die in de film zetten die op het niveau van de katten zijn gemaakt, zijn gefilmd door een camera op een afstandbestuurbare auto te monteren.

Trailer van KediBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kedihttps://i1.ytimg.com/vi/SrD1G5V6-uw/hqdefault.jpg2017-07-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De acteur die in de film zit, Bülent Üstün, is een Turkse comic-book schrijver.

Kedi - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kedi in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kedi zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

In Istanboel wonen honderdduizenden katten: ze zijn van niemand en zijn onderdeel geworden van het leven in de stad. In deze documentaire zien we hoe de katten het leven in de stad en zijn inwoners beïnvloeden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Honderdduizenden Turkse katten bewegen zich vrij door de straten van Istanboel. Al duizenden jaren wandelen ze in en uit de levens van mensen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo kleurrijk maken. De katten van Istanboel zijn niemands eigendom. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen die ze zelf uitkiezen om hen te adopteren. In Istanboel zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven.

Productiemaatschappij: Medallion Media, Oscilloscope, Termite Films, YouTube Red

Cast & Regisseur

Nieuws over Kedi