compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Kill Bill: Vol. 1

Kill Bill: Vol. 1

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

actie, drama, filmhuis, komedie, misdaad, thriller

Pitch van Kill Bill: Vol. 1
The Rumble
The Rumble
Delen op facebook
Kill Bill: Vol. 1
Nederlandse première: 20-11-2003
Verenigde Staten, 2003, 90 min,
'The Bride' maakte ooit deel uit van de elite-huurmoordenaarseenheid Deadly Viper Assassination Squad (DiVAS), maar haar leider Bill heeft zich samen met de anderen tegen haar gekeerd. Vier jaar later ontwaakt 'The Bride' uit de coma waar ze door toedoen van haar ex-collega's in belandde. Nu is ze uit op wraak...
trailer en bijzonderheden over Kill Bill: Vol. 1
Dit eerste deel van Quentin Tarantino's vierde speelfilm is een verfilming van zijn gelijknamige debuutroman. Harvey Weinstein van distributeur Miramax besloot de film in tweeën te hakken. Hij vond 'Kill Bill' te lang, en schrappen was zonde.
Opgenomen in de legendarische Shaw Bros. studio in Hong Kong, waar veel films zijn gemaakt die Tarantino inspireerden. Het gele kostuum van Uma 'The Bride' Thurman is een hommage aan Bruce Lee in Game of Death (1978). Kill Bill: Vol. 2 verschijnt op 22 april 2004 in de Nederlandse bioscopen.
Aanloop van Kill Bill: Vol. 1
Duizendpoot Quentin Tarantino regisseerde eerder ook Reservoir Dogs (1992), Pulp Fiction (1994) en Jackie Brown (1997). Ook schreef hij scripts voor True Romance (1993), Natural Born Killers (1994) en From Dusk Till Dawn (1996) en was hij als acteur in diverse films te zien.
Recensies van Kill Bill: Vol. 1
BioscoopAgenda van Kill Bill: Vol. 1

Kill Bill: Vol. 1 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kill Bill: Vol. 1 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 11 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


'The Bride' is een vrouwelijke huurmoordenaar. Haar leider, Bill, heeft zich echter tegen haar gekeerd. Nu is ze uit op wraak... Met Uma Thurman en David Carradine. Regie: Quentin Tarantino.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen