compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Kill Switch

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Kill Switch

Kill Switch filmstill

Kill Switch filmstill

Delen op facebook
Kill Switch
Nederlandse première: 1-6-2017
Duitsland, Nederland, Verenigde Staten, 2017, 91 min,

In de nabije toekomst loopt een experiment met energie helemaal uit de hand. Wetenschapper Will Porter moet, achterna gezeten door drones en soldaten, zijn familie zien te redden.

Bekijk bij:

Kill Switch trailer en bijzonderheden

Tim Smit maakte in 2009 een video in Nijmegen die viral ging door zijn special effects. Hij is in de tussentijd heel veel benaderd door Hollywood en nu maakt hij eindelijk zijn eerste film. Deze film is voor een groot deel te zien in de eerste persoon: net als bij een first person shooter.

Trailer van Kill SwitchBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kill Switchhttps://i1.ytimg.com/vi/k8Y9UXplqrw/hqdefault.jpg2017-05-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

"Berenice Marlohe" was eerder te zien als Bondgirl in Skyfall.

Kill Switch - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kill Switch in de bioscoop

Wil je Kill Switch zien? Koop of huur de film hier:



In de nabije toekomst loopt een experiment met energie helemaal uit de hand. Wetenschapper Will Porter moet, achterna gezeten door drones en soldaten, zijn familie zien te redden. Van de maker van What's In The Box.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What’s in the Box? viral ging en door maar liefst 2,6 miljoen mensen werd bekeken. Direct hierna werd de natuurkunde-student, omwille van zijn visual effects skills, benaderd door diverse (Amerikaanse) studio’s met acht jaar later de bioscoopfilm Kill Switch als gevolg. In deze film wordt eindelijk duidelijk wat er schuilgaat in de mysterieuze de box. Kill Switch is vooral baanbrekend door het hoge gehalte first person perspectief, bekend uit de hedendaagse games. Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment voor onbeperkte energie loopt helemaal uit de hand. Opgejaagd door drones en soldaten moet wetenschapper Will Porter zich een weg banen door de instortende wereld om een speciale box  naar zijn eindbestemming te brengen, Alleen zo kan hij de mensheid in de echte wereld redden.

Productiemaatschappij: CTM Productions BV, Digital Post Services, FilmNation Entertainment, Mongrel Media, RainMaker Films, Saban Films, SquareOne Entertainment

Cast & Regisseur

Tygo Gernandt

Michael de Ruiter
Dan Stevens

Will Porter
Mike Reus

Dr. Klintsen
Tim Smit

Regisseur

Nieuws over Kill Switch