compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Kin

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Kin

Delen op facebook
Kin
Nederlandse première: 20-9-2018
Verenigde Staten, 2018, 103 min,

Kin, een bloedstollende misdaadthriller met een sci-fi twist, is het verhaal van de 14-jarige Eli (Myles Truitt) en zijn oudere broer Jimmy (Jack Reynor).

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Kin trailer

Trailer van KinBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kinhttps://i1.ytimg.com/vi/am1jOFWqrh0/hqdefault.jpg2018-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Kin - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kin in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kin zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kin, een bloedstollende misdaadthriller met een sci-fi twist, is het verhaal van de 14-jarige Eli (Myles Truitt) en zijn oudere broer Jimmy (Jack Reynor). Tijdens het verkennen van een verlaten bouwterrein vindt Eli in het puin een vreemde metalen doos. Hij weet niet wat het is, maar als hij het vasthoudt verandert het ding in een wapen en Eli besluit het goed te bewaken. Tegelijkertijd is zijn broer Jimmy net vrij gekomen uit de gevangenis. Hij is nog geld schuldig aan de lokale gangster Taylor (James Franco), maar het plan om hem terug te betalen loopt helemaal fout. Er zit voor Jimmy en Eli niks anders op dan op de vlucht te slaan met een wraakzuchtige crimineel, de FBI en twee geheimzinnige soldaten op hun hielen en het mysterieuze wapen als enige bescherming. Met de hulp van Milly (Zoë Kravitz) die ze onderweg ontmoeten, ontdekken de broers al snel de gevolgen van hun acties en geheimen.

Productiemaatschappij: 21 Laps Entertainment, Lionsgate, No Trace Camping