compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 9-12 t/m 15-12
Film van de week!
MENU

La ch'tite famille

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van La ch'tite famille

Delen op facebook
La ch'tite famille
Nederlandse première: 26-7-2018
Frankrijk, 2018, 106 min,

Als een pretentieuze mode-ontwerper uit Parijs een klap op zijn kop krijgt, wordt hij weer de een onverstaanbaar Noord-Frans dialect brabbelende boerenpummel van zijn jeugd.

La ch'tite famille trailer en bijzonderheden

De Ch'ti uit het uiterste noorden van Frankrijk worden door de rest van Frankrijk gezien als dommig, lomp en onverstaanbare boerenpummels en zijn de punchline van menige grap.

Trailer van La ch'tite familleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La ch'tite famillehttps://i1.ytimg.com/vi/PC9K2sh4eh4/hqdefault.jpg2018-06-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en hoofdrolspeler Dany Boon maakte al eerder een komedie over het voor Fransen bizar klinkende, bijna Vlaamse taaltje van de Ch'tis in Bienvenue chez les Ch'tis (2008). Ook maakte hij de WO I-film Joyeux Noël (2005).

La ch'tite famille - Bioscopen, Tijden & Tickets

La ch'tite famille in de bioscoop

Wil je La ch'tite famille zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De succesvolle mode-ontwerper Valentin D heeft altijd over zijn boerse komaf gelogen. Maar als hij een klap op zijn kop krijgt en geheugenverlies lijdt, wordt hij weer de Noord-Franse boerenpummel van weleer.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het prestigieuze, luxueuze heden en het eenvoudige, plattelandse verleden van een Parijse designer komen keihard met elkaar in botsing wanneer hij zijn geheugen verliest en zich twintig jaar terug in de tijd waant, toen hij nog een eenvoudige, Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Productiemaatschappij: Les Productions du Ch'timi, Pathé