compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

La helada negra

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van La helada negra

La helada negra filmstill

La helada negra filmstill

Delen op facebook
La helada negra
Nederlandse première: 24-8-2017
Argentinië, 2015, 82 min,

In een dorp op de laagvlaktes in Argentinië wordt de oogst van hardwerkende boeren bedreigd door de zwarte vorst. Als de jonge mysterieuze Alejandra opduikt lijkt het gevaar te wijken en de gewassen herstellen. Is haar verschijning een wonder?

La helada negra trailer

Trailer van La helada negraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La helada negrahttps://i1.ytimg.com/vi/jO8USubV3o0/hqdefault.jpg2017-08-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Maximiliano Schonfeld maakte eerder de film Germania in 2012. Hij won daar enkele prijzen mee op het filmfestival van Buenos Aires.

La helada negra - Bioscopen, Tijden & Tickets

La helada negra in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La helada negra zien? Koop of huur de film hier:In een dorp in Argentinië wordt de oogst van hardwerkende boeren bedreigd door de zwarte vorst. Als de jonge Alejandra opduikt lijkt het gevaar te wijken. Is haar verschijning een wonder?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De mysterieuze verschijning van een mooie jonge vrouw, is zij een wonder?

Het is de barre natuur die spreekt in Maximiliano Schonfelds tweede speelfilm, een sobere vertelling over hardwerkende boeren in de laagvlaktes van Argentinië. Hun oogst wordt bedreigd door de ‘zwarte vorst’, maar de mysterieuze verschijning van een mooie jonge vrouw doet de gewassen herstellen – is zij een wonder? Schonfeld legt de nietigheid van de mens vast in weidse opnamen van een mythisch landschap bevolkt door Europese immigranten.

Cast & Regisseur

Nieuws over La helada negra