compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding

***1/20
Waardering: 3.5/5

speciaal programma

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding

Delen op facebook
Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding
Nederlandse première: 18-1-2018
Nederland, 2018, 90 min,

Anne is een echt taalkonijn, dat zich enorm kan vermaken met woorden en taaltovernarijen. Helaas mag ze voor de glossy waar ze voor werkt alleen over suffe onderwerpen schrijven. Ze wil net ontslag nemen als ze wordt gekoppeld aan de gladde, maar knappe fotograaf Rick.

Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Paulien Cornelisse, dat over 'fout' en grappig, misleidend of bijzonder taalgebruik gaat en geen romantische insteek heeft.

Trailer van Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn dingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn dinghttps://i1.ytimg.com/vi/lc6zUCl8FMA/hqdefault.jpg2018-01-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Barbera Bredero maakte eerder Dikkertje Dap, wat ook geen kant-en-klaar verhaal was, want die film is gebaseerd op een versje.

Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding in de bioscoop

Wil je Ladies Night: Taal is zeg maar echt mijn ding zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Anne speelt graag met woorden en voorziet mensen graag ongevraagd van taaladvies. Ze wil net ontslag nemen van haar suffe baan bij een glossy en ontmoet ze de knappe fotograaf Rick. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Paulien Cornelisse.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar én ze heeft er een mening over! Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo (Egbert-Jan Weeber). Als ze uiteindelijk ook nog voor haar vader (Peter Faber) moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick (Tarikh Janssen) en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt? Taal is zeg maar echt mijn ding is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Paulien Cornelisse. Onze taal is continu in beweging en zonder dat we het door hebben, sluipen er nieuwe woorden, gekke zinnen en bijzondere uitdrukkingen in ons dagelijks taalgebruik. In de film Taal is zeg maar echt mijn ding worden deze opmerkelijkheden op grappige en herkenbare wijze belicht.

Productiemaatschappij: Entertainment One, PVPictures

Huidige prijsvraag

Nieuws over Ladies Night: Taal is zeg maar...