compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL)

Lassie - A New Adventure

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL)

Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL) filmstill

Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL) filmstill

Delen op facebook
Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL)
Nederlandse première: 24-4-2024
Duitsland, 2023, 92 min,

In Lassie: Een Nieuw Avontuur onderzoekt de collie Lassie de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden, met de hulp van beste vriend Flo en nieuwe metgezellen Henri, Kleo en de kleine Pippa, een Jack Russel.

Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL) trailer en bijzonderheden

Een vervolg op Lassie Come Home (NL) (2020).

Trailer van Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL)https://i1.ytimg.com/vi/BeIBkJd6GwU/hqdefault.jpg2024-03-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lassie werd een belangrijke filmpersonage in de jaren '50 van de vorige 20e eeeuw, tussen 1954 en 1974 was het ook een tv-serie. Het boek zelf werd voor het eerst verfilmd als Lassie Come Home (1943). Recentelijk werd de filmheld nieuw leven ingeblazen met Lassie (2005).

Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lassie: Een Nieuw Avontuur (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken.

Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flos tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tantes pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tantes huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

Productiemaatschappij: Henning Ferber Filmproduktion, LCH 2 Film, LCH Film, Leo

Cast & Regisseur

Katharina Schüttler

Tante Cosima (as Katharina Schttlerother)
Annette Frier

Bianca Sternberg